2777
2789
عنوان

صدای گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 99 پست
زیاد که گوشتون در معرض صدای بلند نبوده؟! آسیب به عصب داشتین درسته؟

ببینید من هندزفری هرگزنمیزاشتم ولی ارسال ۹۱ تقریبا روزانه بامامانم وابجبم ودوستام زیادتلفنی حرف میزنم حتی۵ساعت یا۶ساعت 😩

بعدبمرور اذیت شدم ذردامیومد می‌رفت کردم دوسه ساعت 

ابن دوسال اخیرک کلاروپخش حرف میزدم اصلا نمی‌تونستم گوشیوبگیرم زیرگوشم 

همیشه هم همین گوش راستم بود ک تلفنی حرف میزدم همین گوش دردم ۱۰۰هست افت شنوایی هم دارم 

اون یکی گوش افت شنوایی ندارم دردم درحد۲۰

ازبچگی هم ازصدای ملچ مولوچ واهمه وادامس هم بدم میومد الآنم میاد 

خونه ی بابامم ک مجرد بودیم یه ۵سالی. تلفن خونه خیلی صداش تیزیود فکرکن اگرکسی توحیاط بود صدای اون کسی که داشتی باهاش حرف می‌زدی رومیشینید 

خلاصه که همه باهم دست به دست داد من اینطوری بیچاره شدم 

درمعر ض صدای بلندم فقط همین تلفن بوده مکالمه های طولانی وزیاد

وخدایی که بشدت کافیست
خوبه وزوز نداری!!! یه مدت واقعا از استرس و نگرانی بیا بیرون  باور کن چیز خطرناکی نیست که بخوا ...

حاضرم وزوز باشه دردنباشع

ازبس دردکشیدم آب شدم کل اون سمتم درگیره دردش مثل استخوان درده خیلی شدیده ازبس مسکن خوردم معده ندارم دیگه

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من هندزفری هرگزنمیزاشتم ولی ارسال ۹۱ تقریبا روزانه بامامانم وابجبم ودوستام زیادتلفنی حرف میزن ...

پس شما کلا گوشتون حساس بوده به صداها از بچگی و بعضی از صداها براتون آزاردهنده

دیگه تلفن این همه مدت هم حرف زدین، به گوشتون فشار اومده و عصبش حساس تر شده, درد واسه همونه

سعی کن به مرور به صداها کم توجه باشی .تا گوشتون حساسیت بیشتری نشون نده

پس شما کلا گوشتون حساس بوده به صداها از بچگی و بعضی از صداها براتون آزاردهنده دیگه تلفن این همه مدت ...

آره ازبچگی حساس بودم یمدل دیگه ولی در اصلا جزوعلایم هیچ بیماری مربوط به گوش نیست بجزتومورعصب شنوایی 

اینااکثراباوزوزوسوت و..دیگه ست درد نبوده اینقدرسنگینه توصورتم انگاریکی دستشوفشارمیده روگوشم وصورتم

الان ۳ماهه تقریبا توترکم 😬ولی خب یکم ازاین دردکم نمیشه بگم یه نتیجه ای داره میده

خداکنه به روزپاشم رفته باشه 

وخدایی که بشدت کافیست
آره ازبچگی حساس بودم یمدل دیگه ولی در اصلا جزوعلایم هیچ بیماری مربوط به گوش نیست بجزتومورعصب شنوایی& ...

نه تومور عصب نیست خیالت راحت،دکترا تشخیص میدادن اون موقع

خوب میشی یه روز حتما❤

عزیزم سلام یادمه میگفتین شما درد گوش دارین و فراشنوایی , درسته ؟ بدون افت شنوایی،اره؟

سلام عزیزم خوبی بله ولی  

در ظاهر هیچ مشکلی درشنیدن ندارم ولی توتستم توفرکانس هزارمن افت شنوایی دارم  توهمون گوشی ک دردمیکنه د

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبی بله ولی   در ظاهر هیچ مشکلی درشنیدن ندارم ولی توتستم توفرکانس هزارمن افت ...

نوار گوش دادین فرکانس هزار افت داشتین؟

میخواستم بگم فراشنوایی همراه با درده

یعنی هر چقدر فرد فراشنواتر،درد گوش بیشتر 

راهش هم صدا درمانی هست،همین...

نوار گوش دادین فرکانس هزار افت داشتین؟ میخواستم بگم فراشنوایی همراه با درده یعنی هر چقدر فرد فراشن ...

ساحل جون توفرکانس ۸هزاراقت داشتم یعنی توفرکانس بالا افت شنوایی دارم 

الان خودتون هم درداربن ؟؟

ببخشید جمله ی آخرت پرسشی هست یانه متوجه نشدم ؟

آخه به هر دکتری میگی میگ بیششنوایی بادردنیست ولی توسایتای خارجی زده که هست حتی چندتاادیولوژیست گفتن هست منتهاچون مشکل شایعی نیست خیلی اطلاعات ندارن من خودم متوجه هستم وقتی ویس ومکالمه م روگذاشتم کناردردم بعدسه ماه شبانه روزی بودن کم شده 

وخدایی که بشدت کافیست