2789
عنوان

شوهرم😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 25 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینم بگم که ما قبلا یه روز در میون بود رابطمون الانم یوقتا سطحی رابطه داریم ولی خب انگار اینجوری راضی نمیشه.من بیشتره هفته ای یبار نمیتونم واقعا

خب همچنان براش جذاب باش... ولی فکر کنین دوران عقده... اون جوره ارضاش کن.... کمه ولی بهتر از هیچیه....

یا در این رابطه با خودش حرف بزن. مثلا بگو حالا که شرایطمون اینجوریه ب نظرت من میتونم برا تو چیکار بکنم؟.

بعدشم صرفا که بخاطر روشن بودن .... نمیتونی بگی داشته فیلم میدیده.... الکی اعصاب خودتو خورد نکن.

من انقد ویار دارم که تهوع که واقعا نمیتونم کاری براش بکنم😢

آخی... الهی... منم باردارم....تو همین شرایط هستم.... درکت میکنم.... اصلا آدم حالش همینجوری بده.... تازه اون لحظه ها بدتر میشه... 

ان شاءالله ۳ ماهت ک تموم بشه این حالت هات هم از بین میره... خیلی خوب میشی.

اسی من فقط اومدم فدای تو دلیت یشم و برم😍😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
آخی... الهی... منم باردارم....تو همین شرایط هستم.... درکت میکنم.... اصلا آدم حالش همینجوری بده.... ت ...

من الان شش ماهمه هنوزم تهوع دارم 😢

دیگه کلافم بخدا اعصابی برام نمونده نه ناهارمو میفهمم چی میخورم نه شام 

خیلی اعصابم ضعیف شده

منم دکترم نزدیکی تا آخر بارداری رو واسم قدغن کرده، نمیدونم شوهرم میبینه یا نه، ولی فکر نمیکنم حتی اگه ببینه هم واسم مهم باشه، یه فیلمه دیگه همه پسرا توی مجردی با این فیلما خاطره دارن 😂

هر کی هم بگه نه مث ... داره دروغ میگه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
من الان شش ماهمه هنوزم تهوع دارم 😢 دیگه کلافم بخدا اعصابی برام نمونده نه ناهارمو میفهمم چی میخورم ...

یااااخدا... خدا کمکت کنه... 

ببین من وقتی آب به میخورم تا ۲۴ ساعت خوب میشم... شمام امتحان کن. اگه دیدی نمیتونی آب به خالی بخوری با یکم آب سیب مخلوطش کن.

البته نباید معده خالی باشی.... قبلش یکم نون خشک بخور...

یه چیز دیگه... یه چیزی ک خیلی کمک میکنه اینه که با شوهرت حرف بزنی.... یعنی بگو من حالم خرابه... هم دلم میخواد... ولی نمیتونم کاری بکنم... میدونی چی میگم... یکم با ناز از مشکلات خودت براش بگو.... نه اینکه منت بزاری یا درد و دل کنیا.... کوتاه و مختصر همراه با ناز.

یااااخدا... خدا کمکت کنه...  ببین من وقتی آب به میخورم تا ۲۴ ساعت خوب میشم... شمام امتحان کن. ...

اون خودش درکم میکنه میبینه چقد حالم بده چقد تهوع دارم ب زور غذا میپزم از بوی برنج پیاز روغن از همه چیز بدم اومده روز ب روزم بدتر میشم خودشم ازم رابطه نمیخاد خیلی بهم محبت میکنه اما رابطه نمیتونیم داشته باشیم.فقط از خدا میخام زودتر نی نیم بدنیا بیاد تا راحت شم