اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!! اینم یاد بگیربدن من مال منه! حجاب من انتخاب منه! اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟ نـــــــه! پس دخالت نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!! اینم یاد بگیربدن من مال منه! حجاب من انتخاب منه! اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟ نـــــــه! پس دخالت نکن
بعضی ها مثل شما جنس پوستشون این مدلیه ، مثل وقته میرن جای رطوبتی که پوست کش و اینا میاد ، شاید مال شما نیاز به مراقبت داره ، بازم بردی جای دکتر ، شایدم به یک غذا حساسیت دارین مثلا باعث و رم میشه
اشکال نداره عزیزم درست میشه انشالله شاسد پوستت حساس بوده
کمپرس اب سرد بزار هر روز
اره بابا خیلیییی بزار هر روز ولی فشار نیار ب بینیت
اره بابا ، مخصوصا نمک ، این رب های بازاری خیلی نمک داره ، فقط غذا ادویه دار نخور زیاد بعدم مال شما کلا یکی بزرگ یکی کوچیک که نیست فقط ورمه با پرهیز غذا و مراقبت ادب میشه نگران نباش