2777
2789
فدای تو شم ممنون از دعای قشنگت الهی آمین خدا از دهنت بشنوه واقعن محتاج خبر خوبیم از خدا

قربونت برم خواهر خوش قلب و مهربونم.ان شاالله به حق این روز میلاد امام جواد(ع)، حاجت دلت رو از ایشون بگیری و واسطه‌ی حاجت رواییت در بهترین و عالی‌ترین شکل باشند الهی.💖❤️💙💛💖💕💚😍😍😍

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
چشم و دلت روشن عزیزم  من از تو ممنونم    

فدات عزیزدلم .ان شاالله به زودی زود خبر قشنگ حاجت رواییت رو بدی و ما رو هم خوشحال کنی به حق امیرالمومنین(ع) و امام جواد(ع).❤️❤️❤️💖💖

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزدلم .ان شاالله به زودی زود خبر قشنگ حاجت رواییت رو بدی و ما رو هم خوشحال کنی به حق امی ...

سلام عزیزم خوبی ده هزار سوره حمد داریم تا فردا شب فرصت هست برام میخونی

سلام عزیزم راستش خیلی فردا باید دعا واینا بخونم.ولی براتون ۱۴ تا میخونم انشالله که حاجت روا بشین

تاج سری گلم الهی آمین ان شاءالله بحق این روز عزیز    

قربونت برم خواهر نازنینم.❤️❤️❤️

عزیزدلم ۱۰۰۰ صلوات رو فرستادم.ان شاالله به حق دل پاک و مهربونت حاجت رو از امیرالمومنین(ع) بگیری و زندگیتون همیشه سرشار از برکت و نور و معجزه‌های قشنگ خدا باشه و تنتون سلامت و دلتون شاد و آرام باشه.💖❤️💚💜🧡💛💕😍😘

سلام عزیزم.خیلی من رو ببخش الان پستت رو دیدم.اگر هنوز فرصت هست من یک تعداد که بتونم میخونم.باز هم معذرت میخوام.💖💖💖

خدانکنه عزیزم ممنون گلم ان شاءالله    

❤️❤️❤️💖💖💖💚💚💚🌺🌺🌺