2777
2789
عنوان

لاغری موضعی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست
یعنی بعدش ورزش هوازی انجام نمیدی و حدودا ۲لیتر اب بخوری؟؟ من که رسم کشیده شد بعدش کلی هوازی کار میک ...

چرا ورزش میکردم در حد نیم ساعت اب و اینا هم بود ولی مثل شکم نیست ک تا ۲۴ ساعت باید رژیم سخت داشته باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ورزش میکردم در حد نیم ساعت اب و اینا هم بود ولی مثل شکم نیست ک تا ۲۴ ساعت باید رژیم سخت داشته با ...

رژیم سخت یعنی چحوری؟؟

من شکم پهلو میرم و کلا رژیم دارم همین دکتر برنامه داده ولی برای اینکار تغییرش نداد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
رژیم سخت یعنی چحوری؟؟ من شکم پهلو میرم و کلا رژیم دارم همین دکتر برنامه داده ولی برای اینکار تغییرش ...

من چون بازو بودم زیاد ریز نشدم روش 

ولی فکر میکنم کلا روغن و برنج و نون حذف یک روز کامل باید سبزیجات بخوری

من چون بازو بودم زیاد ریز نشدم روش  ولی فکر میکنم کلا روغن و برنج و نون حذف یک روز کامل باید س ...

من دکتر گفت نیاز نیست همین روال پیش برو چون اصافه زیاد ندارم کم کردم قبلا الان حدود ۵کیلو برگشته

من دکتر گفت نیاز نیست همین روال پیش برو چون اصافه زیاد ندارم کم کردم قبلا الان حدود ۵کیلو برگشته

منم اضافه ندارم روی ترازو کمم دارم ولی از سایز بازوهام راضی نیستم افتادس میخواستم برم باشگاه سفتش کنم که کرونا اومد

منم اضافه ندارم روی ترازو کمم دارم ولی از سایز بازوهام راضی نیستم افتادس میخواستم برم باشگاه سفتش کن ...

کویتیشن تقریبا برای سلولیت چربیه

برای افتادگی آر اف عالیه

منم اضافه ندارم روی ترازو کمم دارم ولی از سایز بازوهام راضی نیستم افتادس میخواستم برم باشگاه سفتش کن ...

دمبل بگیر عزیز،توی خونه ورزشهای مربوط به بازو رو سرچ کن و انجام بده،فقط یادت باشه حتما قبلش گرم کنی و بعدش سردکنی بدنت،همه این ورزشها رو سرچ کن راحت انجام بده .

خدایا شکرت💖