2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 41 پست
کراش منم شغلش اینجوریه نگرانم ولی خب وفاداری اینجور وقتا ثابت میشه من کم مرد ندیدم که رو نمیدن به ...

درسته تا اخر مرد موندن هنره

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور چند روز پیش سر همین خیای داغون بودم.هی شوهرم بهش میگفت پیام نده چرا مزاحم میشی میگفت وای ...

واقعا کاری از دست ما برنمیاد خیلی زیادن خیلیییییی

منم قبلا شوهرم شغلش خطری بود ولی خودش اومد بیرون  منتها خواسته های عجیب غریب میکرد اخریا ...

😂😂😂😂اره خب مثلا یه چیزایی میبینه میاد از تو می خواد

واقعا کاری از دست ما برنمیاد خیلی زیادن خیلیییییی

یعنی خدایی فقط دلم میخواست زنگ بزنم هرچی از دهنم درمیاد بهش بگم.ساعت ۳ و نیم شب پیام میداد خداااا کی اینجور ادمارو از روزمین محو میکنی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
معنی تعهدووفاداری اینجورجاهامشخص میشه خداحفظ میکنه به شرط اینکه طرفم خودشوحفظ کنه نه به بهونه اینکه ...

ادما اگه بتونن جلوی نفسشون بگیرن خیلی بزرگ می شن خیلی

شغلش چیه مگ ؟ نکنه لباس زنونه میفروشه

نه یه چیزی تو مایه ی مددکار اجتماعی مثلا اینجاهایی که خانومای مطلقه بی سرپزست کمک می کنن

درسته تا اخر مرد موندن هنره

آره رفتار شوهرخاله م برام خیلی عجیب بود معلم زبانه خاله م خیلی مذهبیه

شوهرخاله م با شاگرداش میگفت میخندید که دختر جوون بودن از 20 سال تا 40 ساله خانم بود اونجا که با همه انگلیسی حرف میزدن میخندیدن

یه روز خاله م دید یه خانمه با آرایش غلیظ و مانتوی جلوباز رفت کلاس خصوصی با هزار عشوه

اینقدر ناراحت شد که نگو 

بعد شب شوهرش اومد خونه دید ناراحته گفت نترس من اونا رو آدم حساب نمیکنم

راست میگفت من شاگردش شدم بعدا 

میگه میخنده ولی واقعا هیچ حسی نداره

تازه چند تا زن بهش پیشنهاد دوسی داده بودن خاله م موبایلشو یواشکی چک کرد

به هیچکدوم محل نداده بود

یعنی خدایی فقط دلم میخواست زنگ بزنم هرچی از دهنم درمیاد بهش بگم.ساعت ۳ و نیم شب پیام میداد خداااا کی ...

برای منم اتفاق افتاده 

ولی خب قهر نکردم خودمم زدم به بیخیالی

ولی خب گفتم خدا خودتی و اون 

بتده خودته خودت ساختیش پس درستش کن

برای منم اتفاق افتاده  ولی خب قهر نکردم خودمم زدم به بیخیالی ولی خب گفتم خدا خودتی و اون  ...

من نصفه شب پاشدم کلی ناراحتی و غصه 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا