2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین😍🤩😂😂

303 بازدید | 22 پست

یه دختر خاله دارم قندو عسله خیلی نازه

مامانش براش کلیپ درست میکنه

۱۴ماهشه خیلی نازه و دوستش دارم حالا میخوام یکی از شیرین کاریاشو استوری کنم میشه یه جمله قشنگ و باحال بگین بنویسم زیرش 

ممنونم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

میشه نمرد براش 😐🤣

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلوچه خوردنی من 😋😋😋

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خب بگو شیرین کاریش چیه؟

ادا پسرا رو دمیاره

الان حاج اقا شده

خیلی نازه

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
کلوچه خوردنی من 😋😋😋

اینم خوبه💞🥰

ولی مامانم میگه سبک بازی درنیار یه چیزه خوب بنویس😂😂

کلوچه جالب نی  اینو دیدم به یه چیز دیگه اینجا نسبت دادن

شما یه چیزه خوب بگو

کلوچه جالب نی  اینو دیدم به یه چیز دیگه اینجا نسبت دادن

چرا جالب نیست 🙄

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اینم خوبه💞🥰 ولی مامانم میگه سبک بازی درنیار یه چیزه خوب بنویس😂😂

خب بنویس 

دختر خاله بانمکم 14 ماهگیت مبارک ☺️☺️☺️🙂

خب بنویس  دختر خاله بانمکم 14 ماهگیت مبارک ☺️☺️☺️🙂

نه الان این کلیپ ربطی به سنش نداره

دختره داره ادا پسرا رو در میاره که میرن خاستگاری

اینجا یه چی دیدم که از کلوچه زده شدم  گفتن من لاغرم و میخوام ......کلوچه ای بشه

یا علیییی😐😐😐

چه بی شخصیت...