اگر آبش زیاده درشو ببند شعله رو زیاد کن بذار بجوشه تا آبش بخارشه اندازه بشه بعد کم کن
اگر آبش خوبه آب اضاف کن مرحله بالا رو انجام بده
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ممنونم عزیزدلم الهی امین😞 فعلا ازخدا فقط میخام حداقل یه روزکارگیرشوهرم بیاد بچه سه ماهمو ببرم متخصص ...
پروفت دخترته؟
خیلی نازه عزیزم ان شاء الله هر چه زودتر کارگیر بیاره
هم دخترت و متخصص ببری هم قورمه سبزی بپزی❤️
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خانوما من دلم دل وجگرمیخواد....فقط تازه ازدواج کردم ونمیدونم چجوریه یعنی کیلوییه یا مثلا یه دلو جگر کامله؟؟؟؟اگه بخوام بگیرم مثلا واسه دونفر چقدر باید بگیرم 🤕🤕🤕شوهرمم کاره نمیتونه بگیره
Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage