چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
اینکه تا تقی به توقی میخوره به شرایط منفی طرف اشاره مستقیم میکنید کار درستی نیست. مثلا "طلاق گرفته"، "بچه دار نمیشه"، "زشته"......اینارو لابد بد میدونین دیگه انگشت میگیرین سمتش. ولی اگه یه روزی خودتون این شرایط نصیبتون شد برمیگردین به این روزا و حرفایی که زدین؟!
این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...
به هیچ وجه مقصر خواهر شوهرت نیست فقط شوهرته که اجازه دخالت میده خواهر شوهرت به خیال خودش خیر برادرشو میخواد ولی اگه به روی برادرش نبینه جرات این حرفا رو نداره
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
شوهرم حالشو گرفته ولی خیلی موذیه روز خواستگاری مادرشوهرم گفت ساپورتتون میکنم ولی نمیزاره ...
شوهرت چی بهش گفته
خارشوهرت چن سالشه
چرا جداشده
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم