2777
2789

شوهرت مرد باشه میگه ب تو چ

بعدم حرف شد بگو همه مثل خودت نمیشن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو بیه👍 تا مهرمو ببخشم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شوهرت مرد باشه میگه ب تو چ بعدم حرف شد بگو همه مثل خودت نمیشن

شوهرم  حالشو گرفته  ولی خیلی موذیه روز خواستگاری مادرشوهرم گفت ساپورتتون میکنم ولی نمیزاره خودشو پشت مامانش قایم کرده اون پیرزن رو میندازه جلو خپ

اینکه تا تقی به توقی میخوره به شرایط منفی طرف اشاره مستقیم میکنید کار درستی نیست. مثلا "طلاق گرفته"، "بچه دار نمیشه"، "زشته"......اینارو لابد بد میدونین دیگه انگشت میگیرین سمتش. ولی اگه یه روزی خودتون این شرایط نصیبتون شد برمیگردین به این روزا و حرفایی که زدین؟!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

الان دیگه عملا مهریه شده پنج تا سکه فرقی نمیکنه ببخشی یا نه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

از من میشنوید 

تمام کاربرهای عزیز  به کسی زیاد محبت نکنین 

حتی اونای که میگید نه بابا این فرق میکنه 

من زخم خوردم ☹

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
شوهرم  حالشو گرفته  ولی خیلی موذیه روز خواستگاری مادرشوهرم گفت ساپورتتون میکنم ولی نمیزاره ...

شوهرت چی بهش گفته

خارشوهرت چن سالشه

چرا جداشده

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
به هیچ وجه مقصر خواهر شوهرت نیست فقط شوهرته که احازه دخالت میده خواهر شوهرت به خیال هودش خیر برادرشو ...

شوهرم  بدجور جوابشو داده ولی کلا توهمه  چی دخالت میکنه انقد حرص خوردم  تیروئیدم ورم کرده

خواهرشوهرت مثل خواهرشوهر من ی پس فطرته ب تمام معناست خدام بد جور بد بلاهایی سرش میاره تاوان میبینه

ب شوهرم موقعه ما میگفت بهش ک اصلا مهریش نکن یخورده کن اونم عندالاستطاعه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏