2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 21 پست
همسر منم ۳۳ سالشه  ۳ سال پیش که مادرشوهرم فوت شدن فکر و خیالای همسر منم شروع شد الان شقیقه هاش ...

همش به خاطر فکر و خیال و عذاب و سختیه

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

شوهر من از اول که منو نامزد کرد چندتا تار سفید لابه لای موهاش داشت تا حالا که فقط همون چندتا دونس . ارثیشون موهاشون زود سفید بشه ولی بجاش ریزش ندارن.

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم ۳۳سالشه موهاش اصلا سفیدی نداشت قبلا ولی داره پر میشه

ولی ریشش حسابی سفید شده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
شوهر منم ۳۳سالشه موهاش اصلا سفیدی نداشت قبلا ولی داره پر میشه ولی ریشش حسابی سفید شده

دلم می سوزه براش نمی دونم چرا

دلم می سوزه براش نمی دونم چرا

بیخیال بابا دیگه کم کم داریم جا میوفتیم 

من از ۹ سالگی موهام سفیدی در اومد و الان که۲۵سالمه پر سفیده سرم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بیخیال بابا دیگه کم کم داریم جا میوفتیم   من از ۹ سالگی موهام سفیدی در اومد و الان که۲۵سا ...

امان از گذر عمررر