2777
2789
عنوان

من تنبلی تخمدان دارم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به خدا توکل کن منم تنبلی تخمدان داشتم و پلی کیستیک بودم و هورمون مردانه و پرولاکتین تو بدنم با ...

عزیزم چقدر عالی خداروشکر ...

بعضی ها یطوری میگن ادم دلش میشکنه 

منم تنبلی شدید دارم ..

گلم تا میتونی تحرک داشته باش.پیاده روی مخصوصا ...ان شاءالله ک رفع شه ❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بهش بگو چون خواهر تو اینطور بوده دلیل نمیشه همه مثل اون باشن تنبلی درمان داره اتفاقا چیز خیلی عجیبی نیست خیلیا هم درگیرشن بچه دارم شدن

دوستای خودم ۳ تاشون تنبلی داشتن ولی الانم نی نی دارن خداروشکر

ناراحت نباش گلم مردم بیشعورن برو دکتر و پیگیر درمانت باش اصلا هم استرس نده به خودت حتی اگه هیچ مشکلی هم نباشه استرس تخمک رو بارور نمیکنه انشاالله که خدا هرجور خودش میدونه و هر زمان که میخای بهت نی نی بده سالم و ناز

کاش میشد بشی🖤💔
عزیزم چقدر عالی خداروشکر ... بعضی ها یطوری میگن ادم دلش میشکنه 

آره بعضیا بلد نیستن چجوری باید صحبت کنن 

فقط پیگیر درمان باش من 18 سالگی فهمیدم اونموقع مجرد بودم تا 21 سالگی درمان کردم 22 هم اقدام کردم بعد 6 ماه باردار شدم اونم با دارو گیاهی و عسل و سیاهدونه 

بهش بگو چون خواهر تو اینطور بوده دلیل نمیشه همه مثل اون باشن تنبلی درمان داره اتفاقا چیز خیلی عجیبی ...

من اونجا یهو ساکت شدم منشی متوجه شد و شروع کرد از معجزه ها گفت ولی اون خانوم از رو نمیرفت ...

عزیزم ممنون از توصیه هات من فعلا عقدم ولی اینطوری گفت استرس به جونم انداخت