2777
2789
عنوان

چرا اینجا این‌جوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست
اره متاسفانه. فقط بدیش اینه ک ادمای پشتش واقعین😬 

منم خیلی دلم رو شکستن اینجا

ولی بعدش گوشی رو میذارم کنار یکم میرم تو خودم و فکر میکنم بهش بعدش یکم حالم میاد سرجاش

به تو هم پیشنهاد میکنم  

من الان ۳ ساله عضو این سایتم جدیدا اینطور شده نمیدونم چرا قبلا مشکلی داشتی کلی همه دلداری میدادن و ر ...

الان دیگه جامعه تغییر پیدا کرده قبلا دنبال راه حل بودن الان دنبال لایک گرفتن و معروف شدن 

اعصاب ها داغون شده

اینجا دیگه خیلی ها سنی ندارن

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره هر بحثی از یه جایی شروع میشه و یه جا پایانش هست شما سعی کن شروع کننده نباشی و کشش ندی یا حد ...

والا امضام ببینی، اهل بحث نیستم. دیگه جواب نمیدم. ولی اعصایم ک خورد میشه.‌

دیروز من تو به تاپیکی، خطاب ب اسی حرف زدم، یه کاربر دیگه باهام دعوا کرد ک تو منظورت من بودم😳 گفتم اخه چ ربطی داره؟ من با شما چیکارددارم؟ سند اورد ک من اینجا این گفتم. اسی اون گفته تو این گفتی و...🤦‍♀️

یه تاپیکم زدم. خدایی منظورم تکمیل یه گروه تاپیکایی بود ک یه مدت دوستان میزدن. یکی اومد گفت منظورت تاپیک من بوده  ک الان زدم و.... 

بعدشم واسم‌تاپیک زد و ... 

اصلا موندم ب خدا😥

الانم یه جیز دیگه

باور کن دنبال حاشیه نیسنم. حاشبه ها خودشون میان۱😄

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من از سال ۹۲ عضوم 

یه نصیحت میکنم بهت . برا این که آرامش ت تو این سایت ب هم نریزه با کسیبحث نکن‌ اگه دیدی داره بحثی کش پیدا میکنه بیخیالش شو و از سایت برو بیرون 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
بچت قراره بشه بهترین دوستت ، کلی باهم خوش میگذرونین میرین تفریح دوتایی😍😁  تو یه مامان فوق ال ...

وای مرسی ان شاللله😍دعا کن واسم. این کوچولو بیاد بغلم. 😍فدایی داری

مخصوصا اگه یه نظر بدی که مخالف نظر خودشون باشه یهو میان میریزن سرت

😬👌

الان دیگه جامعه تغییر پیدا کرده قبلا دنبال راه حل بودن الان دنبال لایک گرفتن و معروف شدن  اعصا ...

اخه اینجام دنبال لایک؟ چی بگم واقعا

منم ۲۰ سالمه

۱۷ سالم بود عضو اینجا شدم ولی دورازجون شما و خیلیا

مثل بعضیا انقدر بیشور نبودم

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
منم خیلی دلم رو شکستن اینجا ولی بعدش گوشی رو میذارم کنار یکم میرم تو خودم و فکر میکنم بهش بعدش یکم ...

👌اره واقعا

اخه اینجام دنبال لایک؟ چی بگم واقعا منم ۲۰ سالمه ۱۷ سالم بود عضو اینجا شدم ولی دورازجون شما و خیلی ...

وقتی یه نفر ساعت ۳ شب تاپیک میزنه و میگه میخوام طلاق بگیرم میگن دروغ میگی و میخوای معروف بشی یا پربازدید بشی چه بگم؟؟؟؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
والا امضام ببینی، اهل بحث نیستم. دیگه جواب نمیدم. ولی اعصایم ک خورد میشه.‌ دیروز من تو به تاپیکی، خ ...

اینطور مواقع نه ریپلای کن نه تاپیک بزن

فقط فراموش کن

چی از آرامش تو مهم تره؟

میای اینجا که یه چیزی یاد بگیری یا یاد بدی یا در نهایت سرگرم شی،

حیف وقت و آرامش و حتی هزینه اینترنت که بیای اینجا و اعصابت خوردبشه

البته این قضیه یه سر دیگه هم داره که دل_نشکنیم#  

عذر خواهی کردن و گذشت کردن اینجا خیلی راحته چون همو نمی‌شناسیم😍

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
وقتی یه نفر ساعت ۳ شب تاپیک میزنه و میگه میخوام طلاق بگیرم میگن دروغ میگی و میخوای معروف بشی یا پربا ...

مردم مریضن والا چی بگم

منم تو بارداری اولم تجربه نداشتم و یهویی باردارشدم

تاپیک زدم که بنظرتون برای بچه دوم چ کنم دختر شه

همه گفتن بچه دوم براچیته مگه مریضی چرا میخوای بیاری توهنوز اولیو بزرگ نکردی تواین شرایط و خرج گرونی و فلان

اصلا ازتاپیکم منصرف شدم

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
اینطور مواقع نه ریپلای کن نه تاپیک بزن فقط فراموش کن چی از آرامش تو مهم تره؟ میای اینجا که یه چیز ...

راس میگی اینم هست🤔تمرین عذرخواهی و گذشت توی این سایت. چون اسونتر از بیرونه🤔راس میگی

چقد خوب گفتی کلا

مردم مریضن والا چی بگم منم تو بارداری اولم تجربه نداشتم و یهویی باردارشدم تاپیک زدم که بنظرتون برا ...

حالا بگو ببینم بچه دوم براچیته مگه مریضی چرا میخوای بیاری توهنوز اولیو بزرگ نکردی تواین شرایط و خرج گرونی و فلان

همینا رو گفتی،  چیز دیگری نگفتی کپی کنم بگم😐😐😐😐😐😐😐😳😳😳😳😳😳

ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و ،سالم و چند قلو دربیان🤔🤔🤔 و آینده دنیوی و اخروی ختور داشته باشن 🤲🤲

ادم ها بقیه رو ممکنه با وضع روحی و مالی و با اهداف خوشم قضاوت کنن

مثلا من ممکنه اصلا بچه دوس نداشته باشم دلیل نمیشه به شما بگم بچه بده