2821
2789
عنوان

تیرگی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 29 پست
ینی اون تیرگی .....با دوهفاه میره واقعا خساه شدم از بس راه های مختلف رفتم

ارع دو هفته مدام استفاده کن 

ببین تغییرشو 

اگر نیاز بود ادامه بده

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

او ناحیرو روم نمیشه اما زیر بغلو میخوام برم

عادی میشه برات.حتما برو .چون هرکارم بکنی بازم بعدش شیو کنی  بازم برمیگرده.موهارو از بین ببری حله دیگه

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
سفیدمیشه؟

اره به مرور سیفید میشه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اخه شتیدم ک میگن نباید اندام جنسی کسیو ببینی ینی نباید نشون بدی

پس چجوری ادم زایمان میکنه عزیزم.

اونجا فقط یه نفر هست ب عنوان اپراتور.هزار نفر ک قرار نیست ببینن.تازه اونم عینک ضداشعه رو چشمشه نمیبینه چیزی ب اون صورت.ب این حرفا اهمیت نده بنظرم

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
آبلیمو+جوش شیرین  هر شب ۳۰ دقیقه بذار رو نقاط تیرت دو هفته بعد ببین اگ سفید نشد بیا منو بزن

صنم انجام میدم اگه نشد بد میزنما😂😂

😂😂😂بیا بزن اگ دستت رسید

توهم میدونی دست کسی بهت نمیرسه واسه همین میگی 😂😂😂اگه راس میگی بگو فحش بده🤣🤣🤣

توهم میدونی دست کسی بهت نمیرسه واسه همین میگی 😂😂😂اگه راس میگی بگو فحش بده🤣🤣🤣

😂😂😂 فحش خوبع جواب میدم 

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
😂😂😂 فحش خوبع جواب میدم 

فدات.بگو بیا و خوبی کن😅😅