2821
2789
عنوان

وای چه گندی زدم کمکم کنین

716 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید دارم از عذاب وجدان میمیرم من تو مرکز تست کرونا کار میکنم تازه اومدم سر کار و یه اشتباهی کردم اسامی دو نفرو اشتباه ثبت کردم و بعد که متوجه شدم یکی از اون دو نفر مثبت شده حالا میدونم که کدومشون بوده ولی چون اشتباه ثبت کردم الان همه فک میکنن یکی دیگ تستش مثبته الان اون که نمیدونه کلی ادمو الوده کرده و اون که فک میکنه کرونا داره خیلی حالش بده واسترس داره منم اگه بگم چیکار کردم خیلی برام گرون تموم میشه ممکنه اخراج شم چیکار کنم بین دو راهیی موندم کمکم کنین بگین چیکار کنم

الکی....

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعیتو بگو گلم

وگرن عذاب وجدان خفه ت میکنه

من خودم بودم میگفتم چون قطعا حس عذاب وجدان اذیتم میکنه.برو بگو همچین اشتباهی سهوا پیش اومد و واقعا اظهار شرمندگی کن و زنگ بزنین ب اون دوتاادم 

چرا مسئولیت به این سنگینی رو قبول میکنین وقتی....

وای اعصابم خرد شد بخدا.توروخدا یه کاری کن .برو بگو

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

تر.زدی.😐#  

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!

واقعا اخراج میکنن؟؟؟ اگه اخراج نمیکنن بگو. بهرحال کارت اشتباه بوده و اگر مجازات بشی دیگه بخاطر اشتباه بودن کارت بوده.الان اون فردی ک مثبته خانوادش هم الوده میکنه

2828
2791
2779
2792