2789

منم موندم ب مامانم بزنم یا ن

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا و ابدا  فقط اگه واکسن فایزر و ومدرنا باشه میزنم یا در اینده اگه واکسن معتبری مثل اینا ...

منممممم👌👌👌

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹

اون فایرزو ک اینهمه سرش قسم میخوردن اونطوری شد

بیام روسی بزنم

من هیچ واکسنی نمیزنم

برا هر کجا ک باشه 

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

دختر عمه من کادر درمانه چند روز پیش واکسن روسی رو زد هیچ عوارضی نداشت خداروشکر

جدی؟ چه عالی 

طفلک کادر درمان واقعا در معرض خطر بودن در تمام این مدت ،امیدوارم واکسن بعد از مدت طولانی تر هم عوارضی نشون نده ،خدا بهشون سلامتی بده🌹

فمنیست. 
نه اصلا و ابدا  فقط اگه واکسن فایزر و ومدرنا باشه میزنم یا در اینده اگه واکسن معتبری مثل اینا ...

من نمیخوام بحث کنم عزیزم ای کاش فایزر و مدرنا اینجا هم میومد معلومه که در برابر اونها محاله کسی واکسن روسی بزنه 

خداکنه حق انتخاب داشته باشیم ولی بعیده 

میزنم اصلا میخوام بمیرم فقطططططط کرونااااای لامصببب برههههه زندگیم هرروزش تکراریههه امروزم سرم ...

حقیقتا کرونا جدا از آسیب جسمی، روحی به همه آسیب زد 

فمنیست. 
حالا فعلا که خبری نیست ازش. معلوم نیست اصلا بهمون برسه یا نه😂 تا اون موقع هم تقریبا مشخص شده که ع ...

آره درسته ،منم امیدوارم 🙏

خود پروسه واکسن زدن به مردم  میگن چند سال طول میکشه 🤦‍♀️

البته همون واکسن فایزر یا هر واکسن معتبر باید مثل واکسن آنفولانزا چند وقت یکبار دوباره زده بشه 

فمنیست. 
حالا فعلا که خبری نیست ازش. معلوم نیست اصلا بهمون برسه یا نه😂 تا اون موقع هم تقریبا مشخص شده که ع ...

پگاه جان امضاتو خوندم،منم دقیقا همین اتفاق برام اقتاده و چندین بار در طی ۷سال گذشته ای دی می‌ساختم و همش رمز رو فراموش میکردم بعد از سالها دوباره اومدم اینبار سیو کردم رمز رو😂 بعدم میخاستم بگم که شما ۷۹ هم بودی بازم عزیزی😊🌹😋

فمنیست.