2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما که نیتتون خیره کاش از واژه ی بهتری مثل پرورشگاه استفاده کنید. نذرتون هم قبول باشه.

تو گوگل سرچ کنید حتما پیدا میکنید.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
عزیزم شما که نیتتون خیره کاش از واژه ی بهتری مثل پرورشگاه استفاده کنید. نذرتون هم قبول باشه. تو گوگ ...

خوب منظور ندارم بخدا اخه موقع نزر گفته بودم یتیم باشن بهزیستی شامل بی سرپرستا میشه وبد سرپرست فکر کنم شدمنده

خوب منظور ندارم بخدا اخه موقع نزر گفته بودم یتیم باشن بهزیستی شامل بی سرپرستا میشه وبد سرپرست فکر کن ...

میدونم منظور ندارید عزیزم.

تو گوگل سرچ کنید حتما پیدا میشه. اما در کل زیاد خودتون رو اذیت نکنید مهم نیتتون هست و کسی که سرپرستی نداشته باشه هم یه جورایی یتیم حساب میشه💔

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
احتمالن همین کارو کنم فقط میخام خیالم راحت بشه

شما دارید تلاشتون رو میکنید که نذرتون رو درست ادا کنید عزیزم

قطعا خدا بسیار مهربونه و میپذیره

خیر ببینید❤