2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 19 پست
روزی سه تا فرنوژست همون شیاف خوراکی میخورم اخه لانه گزینی تا الان میمونه؟! الان هفته هفتم هستم با ح ...

عزیزم نگران نباش هیچی نیس قهوه ای باشه دکترا میگن اشکالی نداره احتمالا خوراکیش زیاد تاثیری تو بدنت نداشته حالا ان شاالله فردا رفتی سونو منم ریپلای کن خبر خوبه رو بده بهمون

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش هیچی نیس قهوه ای باشه دکترا میگن اشکالی نداره احتمالا خوراکیش زیاد تاثیری تو بدنت ن ...

چشم عزیزم حتما

امپولشم میزنم امروز چند ساعت دیر تر از موعد همیشگی زدم شایدم ازونه

چشم عزیزم حتما امپولشم میزنم امروز چند ساعت دیر تر از موعد همیشگی زدم شایدم ازونه

شااااید ممکنه مراقب خودت باش💓

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢