2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر آنلاین چجوریه؟ الان پاسخگو هستن؟ نسخه میدن؟

آپ پزشکت رو نصب کن اونجا دکترا هستن ویزیت آنلاین دارن فکر کنم از ۴۰۳۰ هم بتونی کمک بگیری 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
گلودرد بینیم کیپه سردرد شدید بدنم خالیه سرفه درد قفسه  سینه شبا تا صبح سرفه میکنم و خوابم نمیبر ...

تونینی سایت پخشش نکنی😂😂😂برو دکتر گلم تا ریتو شدید درگیرنکرده.ریت شدیددرگیربشه خطر ناکه.بارعایت پروتکل برودکتر

اللهم عجل لولیک الفرج

منم تب نداشتم.

وقتی توی بیمارستان از مادرم مراقبت میکردم کرونا گرفتم. از سرفه های خیلی پراکنده شروع شد. در عرض سه روز شدت گرفت. رفتم سی تی اسکن، گفتن کروناس. بعدش اونقد شدید شد که به تنگی نفس افتادم و شبا نمیتونستم بخوابم. من از مامانم گرفتم اما علائمم خیلی با مامانم فرق داشت. ایشون تب و لرز شدید و مشکلات گوارشی گرفتن با حالت تهوع خیییییلی شدید و...

دکتر مبگفت توی هر بدنی یه جوری خودشو نشون میده و اصلا قابل پیش‌بینی نیس

گلودرد بینیم کیپه سردرد شدید بدنم خالیه سرفه درد قفسه  سینه شبا تا صبح سرفه میکنم و خوابم نمیبر ...

احتمالاریت درگیره البته احتمالانه باشرح حالی ک دادی حتما.تااز پانیفتادی برودکتر

اللهم عجل لولیک الفرج

بویاییت نرفته؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
تونینی سایت پخشش نکنی😂😂😂برو دکتر گلم تا ریتو شدید درگیرنکرده.ریت شدیددرگیربشه خطر ناکه.بارعایت پر ...

الان دارم حاضر میشم برم دکتر 

دعام کنید بچه ها ماه نهم بارداری ام فقط چیزیم نشه بچه م تنها نمونه

الان دارم حاضر میشم برم دکتر  دعام کنید بچه ها ماه نهم بارداری ام فقط چیزیم نشه بچه م تنها نمو ...

پناهات به خدا.میسپارمت دست۱۴معصوم ک مشکلی براخودتو بچت پیش نیاد.عزیزم باردری و اینقدبیتفاوتی چرا زودترمراجعه نکردی دکتر.ان شاءالله ک هیچی نیست.التماس دعا

اللهم عجل لولیک الفرج