2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 182 پست
من طبیعی دوس دارم اما از گشاد شدن بعدش میترسم شوهرمم از اوناس که زده میشه ببینه اونجوری شدم

هر نوعی که میخوای بری قبلش این کلاسای زایمان رو شرکت کن الانم که انلاین که بتونی اگاهانه تصمیم بگیری 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدتدین درد عمرته واقعا میگم انجام نده برو سز من یه غلطی کردم رفتم طبیعی الان پشیمونم 

طبیعی بهتره.   خیلی درد بکشی نصف روز  ولی سزارین تا چند وقت جا بخیه ها اذیت میکنه نمیتونی خم و راست بشی

💖عشقم خانواده ام💖
یعنی راحته؟

اگه میخوای زایمان راحت داشته باشی باید ماه آخر روزی حداقل یه ساعت پیاده روی داشته باشی و رابطه بدون خشونت تادبه باز شدن دهانه رحم کمک کنه تا بچه راحت تر بیاد و اذیت نشی

دردش که وحشتناکه ولی سزارین هم درد داره خیلی 

ورزش تاثیری نداره یعنی فکر نکنم کسی اندازه من ورزش کرده باشه ولی بیست و دو ساعت درد کشیدم بعدشم سز شدم 😐

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
نه اصلا برای من خیلی راحت بود 

میدونم گلم من هم ماما ام 

مریض میاد هنوز رو تخت نیومده زایمان میکنه میاد یکی ۱۲ ساعت درد میکشه فرق دارن ادما باهم

من خاله ها و مامان خودمم زایماناشون خیلی اسون بوده ولی من ترجیحش میدم به سزارین 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

زایمانت ودردش. به فکروتلقین خودتم ارتباط مستقیم داره من زایمانم عالی بود چون همش باور داشتم زایمان خوبی دارم وهمونجوری شدواقعا..من خیلی قر میدادم وخیلی تاثیرداشت ماما داشتم ولی وقتی اومد منوبردن زایشگاه😀وکاری برام نکرد ولی پولشوگرفت

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓