2777
2789
عنوان

آرزومه یه ساعت زنگ در خونمون و نزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 58 پست
سرشون و میندازن پایین میان تو من نمی تونم یه ساعت آستین کوتاه بپوشم دیگه گریم گرفته😔

دیگه راهی نداره در زدن دو تا سرفه بزن خودشون فرار می کنن 😂

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقاااا تلفن و دیگه نگم براتتتت زنگ می زننن دیگههههه ولللل نمی کننننننننننننن ای خدااا

استارتر میتونم یه سوال ازت بپرسم؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
الان استوری کن علایم کرونادارم تب شدیدباچندتاعلامت دگه

اینجوری دیگه همشون میریزن سرم که کرونا داشتین به ما هم دادین جنگ راه میوفته تازه من مجردم اختیارم دست خودم نیست که مامانم علاقه داره با خانوادش رفت و امد کنه😏

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
تو شوهرتو تو راضی نکردی یه فکر بکنه برا خونتون 

نه

دعوا هم کردیم کلی

اصلا راضی نمیشه خونه رو بفروشه 

میگه درست میکنم ولی در واقع هیچ کاری نمیکنه

ینی برای یه خونه ای که ساخته شده الان هیچ کاری نمیتونن بکنن. باید موقع ساختن فومی چیزی میزاشتن بین دیوارها. الان نمیتونن

یعنی میگی دیگه نیام خونت؟دستت درد نکنه😂حتما توهم باید پذیرایی کنی؟

اره باید برم عین چوب خشک بشینم به حرفاشون بخندم و تایید کنم هر چی میگن

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
دیگه راهی نداره در زدن دو تا سرفه بزن خودشون فرار می کنن 😂

باورت نمیشه تمام علائم کرونا رو دارن دکتر گفته باید تست بدین بازم میان😊

منم دارم از همین قضیه گریه میکنم الان 

درد# و دل

خواهرم همیششهههه بچه هاش رو سرماهستن 

متنفر شدم ازش 

همششس داد میزنه 

صبح ک از خواب پامیشن میان خونه ما 

شب میرن خونشون ....امشب سردرد گرفتم دارم گریه میکنم...حق الناسه ...حلال نمیکنم

وقتی اومدن برو تو یه اتاقی که بقیه نمیان درم قفل کن.پذیرایی هم نکن.پذیرایی واسه مهمونه نه کسی که هر دقه به دقه میاد خونه آدم.کم تحویل بگیر پیششون زیاد نشین فقط در حد یه سلام بعد برو به کارای خودت برس

استارتر میتونم یه سوال ازت بپرسم؟

بفرما عزیزم

بفرما عزیزم

میگم با این حجم از رفت و آمد، کرونا هم گرفتید تا حالا؟؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
خوش ب حالتون شهر كوچيك هستيد؟

نه اتفاقا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز