2777
2789
حقت بود اخه سینه رو با بال عوض می کنن😂

آره خیلی بال دوس دارم . 

من بد گفتم خاک دو عالم تو سرم 

شرم‌و حیا چی

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

داشتم جهیزیه مو میچیدم شوهرم و دوستاش داشتن تخت و کمد اینارو میبردن تو اتاق ازاین پرده ریش ریشیا اویزون بود جلو در اتاق یهو داد زدم مواظب باشید پردمو پاره نکنیید😐😐

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم جهیزیه مو میچیدم شوهرم و دوستاش داشتن تخت و کمد اینارو میبردن تو اتاق ازاین پرده ریش ریشیا اوی ...

😮یا اکثر امام زاده ها😁

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

من یه پسر خاله دارم یه روز رژ قرمز اناری زده بود رفته بود مدرسه به بچه هاگفته بود انار خوردم خاک تو سرش الان بزرگ وکچل شده هنوز خنگ وخودشیفته ست 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم