2777
2789
عنوان

امربه معروف و نهی از منکر

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 22 پست
خب جناب مایکل کوک همین رو بررسی کرده، ما داریم نسبت به هم بی تفاوت میشیم، اگر تذکر قراره داده بشه در ...

عقاید ادمها با ماسک زدن فرق داره خیلی عمیق تره

تذکر درست وجود نداره عقیده هر کی حریم شخصیشه

اگه صبرت بالاس پس انتقاد پذیر باش همه بالاخره موافق یا مخالفن دیگه و زور نیس تحمیلش کنیم  موفق ...

مگه من چیزی گفتم که شما برداشتتون از من یه آدم بی صبره متعصبه، فکر نمی‌کنم چیزی رو تحمیل کرده باشم عزیزم، حرفمم با دو طرف قضیه بود، سلامت باشید و همچنین😘

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقاید ادمها با ماسک زدن فرق داره خیلی عمیق تره تذکر درست وجود نداره عقیده هر کی حریم شخصیشه

چه فرقی داره با ماسک نزدن، با لایی کشیدن تو رانندگی، با دوچرخه سواری تو پیاده رو، با اشغال ریختن تو خیابون

البته من بحثم فقط حجاب نبود، بحثم با رانندگی غلط، ماسک نزدن، آشغال ریختن و... است، خب همه ی آدم ها همه ی این رفتارارو جز حریم شخصیشون میدونن یکی تو خیابون آشغال میریزه خیابون که حریم شخصیش نمیشه دوست داره تو خونش بریزه ما هم نباید برای خونش تصمیم بگیریم یا دخالت کنیم که الا و بلا نباید تو خونش آشغال بریزه اما اگه تو خیابون تذکر بدیم ممکنه کمتر اتفاق بیوفته چون اون خیابون محل رفت و آمد ما هم هست، مثلا تو رانندگی تا یکی می پیچه جلومون میگیم هووووی گاو، خب این چه طرز حرف زدنه ما اگه قبلش با هم درست رفتار کنیم از هم طلبکار نباشیم اینجا رو یا باید گذشت کنیم یا درست تذکر بدیم

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
چه فرقی داره با ماسک نزدن، با لایی کشیدن تو رانندگی، با دوچرخه سواری تو پیاده رو، با اشغال ریختن تو ...

شما کلن نمیدونی عقیده چیه 

این درونیات آدمهاست و طرز فکر و راه زندگیشون زباله ریختن و ماسک نزدن سطحی تره با تذکر درست میشه چون فرهنگ جامعه نمی پذیره

اما عقیده به فرهنگ جامعه ربطی نداره

میتونم بفهمم که شما نمیتونید درک کنید عمق عقیده در درون انسان رو 

چون شما متعصب هستید و فکر میکنید با ایمانید

اسی عزیزم،الان اگه تایپیکت خیانت،مادرشوهروخواهرشوهرو.....بودهمه میومدن باعششششق بهت راهکارمیدادن،باهم هم نظرمیشدن،اماچون تایپک شمابه مزاجشون خوش نمیادحالتومیگیرن اساسی،

شما کلن نمیدونی عقیده چیه  این درونیات آدمهاست و طرز فکر و راه زندگیشون زباله ریختن و ماسک نزد ...

این نظر شماست دوست خوبم، عقیده بله درون آدم‌هاست اما همه ی عقیده ها چه سطحی که من مثال زدم چه عمقی که شما میگین، همشون اثر اجتماعی داره و اثر اجتماعیش هم به همه ی آدم ها برمیگرده

اسی عزیزم،الان اگه تایپیکت خیانت،مادرشوهروخواهرشوهرو.....بودهمه میومدن باعششششق بهت راهکارمیدادن،باه ...

اشکالی نداره عزیزم ما با هم دشمن خونی که نیستیم بالاخره باید با هم حرف بزنیم،با هم تبادل نظر داشته باشیم حرف نزدن خیلی بدتر از گرفتن حال منه😂