2777
2789
عنوان

امروز واسه اولین بار شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6096 بازدید | 263 پست
خب الان پیشگویی میکنم واست😎😎😎 یه چند وقتیه دنبال یه برنامه کاربردی اذان گویی، تقریبا سه ماهی میش ...

دقیقاااااا حرف دلمو زدی خواهر، فقط خوبه دوتا تاپیکمو کامل خوندی، عافرین عاااااافریننننن

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااااا حرف دلمو زدی خواهر، فقط خوبه دوتا تاپیکمو کامل خوندی، عافرین عاااااافریننننن

این وصله ها به ما نمیچسبه خانووووم  

فال نمیخاستی میگفتی من الکی وقتمو هدر نمیدادم  

من اینارو حدس زدم همه رو  

این وصله ها به ما نمیچسبه خانووووم     فال نمیخاستی میگفتی من الکی وقتمو هدر نمیدادم &nbs ...

خوب حدس زدی از رو تاپیکام، حدسات رو میپسندم😊😊😊😊، ماشاالله چقدر هم چهرت زیباست( عکس پروفتو میگم)

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
:| تبریک میگم شما خیلی بیشوری

شما به باشعوری خودت ببخش

بعدم من مخاطبم شما نیودین

مخاطبم زنیه که بچه خودشو ازار میده چون فک میکنه ازدواجش تقصیر اون بچه س

این خانوم مشکلش افسردگی نیس

مشکلش اینه که عرصه نداشته سالها خودشو جم و جور کنع و جدا شه بچه دارم شده

حالا من تند رفتم که معمولا ادبیاتم این شکلی نیس

ولی اصن گشیمون نیستم از حرفام

اتفاقا خیلیم بجا بودن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد...... 
میخوای باردار شی . بشی یکی لنگه ی من . بخدا همش ارزو میکنم بمیره بتونم طلاق بگیرم

بچه ت بمیره؟ خب الان قبول نداری مشکل داری؟ احتمالا افسردگی شدید گرفتی. بچه رو نباید باهات تنها بذارن. ببخشید!

چه ماهی دنیا اومدی عزیزم

من بهمن همسرم دی میشه هرچی بلدین درموردمون بگین 😍😍😍

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
من بلدم😎✌ نگار# پیشگو نگار# فالگیر نگار# رمال

واقعا؟ ببین چطور میتونی بگی اینده من‌چی میشه بخدا از زندگی نا امیدم دیگه یه شوهر بی محبت سگ اخلاق که ینی وقتی از خونه میره بیرون نفس راحت میکشم دعا میکنم بمیره بلکه روز خوش ببینم خانوادم تحویلش میگیرن هی خودشو لوس میکنه یه روز میگه فلان جور پذیرایی کردن نمیام یه روز مزگه خوشم نمیاد ازشون خانوادمم فقط همین یه دامادو دارن دوتا دختریم انقدر تحویلش میگیرن مادی معنوی همه جوره اما این جونشه و خانوادش دوست دارم ببینم کی میمیره یا اصلا ادم‌میشه من هی حرص نخورم هر وقت بهش میگم مامانم دعوت کرده شام یا نهار نمیاد من انقدر با استرس میام خونه پدر مادرم ماهی یبار راهم دوره میام میرم اونم نمیاد توقع دارن بالاخره

تاپیکاشو خوندم بیچاره افسردگی داره به زور هم شوهرش دادن به یه ادم بیکار قضاوتش نکنیم  مادر و ...

کسیه کیتونه هرچن وقت یبار تاپیک بزنه و از ریز و درشت زندگیش بگه قطعا توانایی اینم داره که چارتا مطلب تو نت بخونه و بفهمه مشکل داره و سعی کنه خودشو درمان کنه

بنطرم اینمه ادم بدونه افردس یا بیماری روانی دگ ای داره جزو اطلاعات عمومیه تو این زمان و هرکسی میدونه باید درمانش کنه

نخ که بگ بچم بمیر تا طلاق بگیرم زندگی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد......