2777
2789
عنوان

امروز واسه اولین بار شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6096 بازدید | 263 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا رو بچه ها حساسن ولی تو هم مادرشی حق نداشت روتو دست بلند کنه والا موندم جی بگم ولی بنظرم به پدرتون نگید بهتره اما شوهرتونو کم محل کنید یکم تا آدم شه

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  

اسی من آدم حساسی هستم رو کودک ازاری، دلم میخاست خیلی بت بد و بیراه بگم و وقتی مریضی و تب داری جلو دهنتو بگیرم که بفهمی چه مزه ای داره، ولی نمیشه، سردرد گرفتم از وجودت😭😭😭😭😭

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
شما یه بیمار احمق روانی هستین شوهرت حق داشته بزنت زنیکه بیشعور الدنگ بخدا اگ نی نی یار بودم شمارت ...

تاپیکاشو خوندم بیچاره افسردگی داره به زور هم شوهرش دادن به یه ادم بیکار

قضاوتش نکنیم 

مادر و پدرش احمقن ک دختر ۱۶ساله رو شوهر میدن 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
دی ماهیم بابا🤣🤣🤣🤣🤣

خب الان پیشگویی میکنم واست😎😎😎

یه چند وقتیه دنبال یه برنامه کاربردی اذان گویی، تقریبا سه ماهی میشه

و اینکه گوشیتم هواویه و میخای روش برنامه رادیو افلاین نصب کنی

اسمتم سمیراس

پیشگویی رو حال کردی؟😎😎😎

نگار# پیشگو😎✌

نگار# رمال🤣

یه ۱۰ میلیون بزن به این کارت.شماره کارت:

۷۶۵۳۲۲۳۵۶۷۸۸۹۶۵۵

شما یه بیمار احمق روانی هستین شوهرت حق داشته بزنت زنیکه بیشعور الدنگ بخدا اگ نی نی یار بودم شمارت ...

😔

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خب عزیزم اگه بچه ی اونم هست توی بچه داری یکم کنه مادرم صبرش حدی داره خب

شما بچه تون مریض باشه گریه بکنه شوهرتون بجای اروم کردن بچه جلو دهنش و بگیره که صداهاشو نشنوه یا بچه رو دعوا کنه

هیچی نمیگی؟؟؟

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

عزیزم فک کنم بچه وقتی گریه می کنه دستتو بذاری دهنش نفسش میره😐کارت ناشیانه بوده. 

خدا رحم کرده. شوهرتم اون لحظه ترسیده. کلا بی خیال شو. من همیشه می گم شوهر زد پدرشو دربیارین اما شما ازون موردایی که بابد بیخیال شی.

تاپیکاشو خوندم بیچاره افسردگی داره به زور هم شوهرش دادن به یه ادم بیکار قضاوتش نکنیم  مادر و ...

بیخود کرد کاندوم نزد اگه واقعا این زندگی رو نمیخواست، حالا که زاییده دعا گرفته که بمیره طلاق بگیره؟؟؟؟

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
چه ماهی دنیا اومدی عزیزم

برا منم بگیر لطفاااااا ماه تولدم اسفند هست بگو تا عید ازدواج میکنم یا ن؟

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...