کلبه5677 مدیر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 688 عنوان قد کوتاه | مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 84 پست کیا قدشون کوتاهه....چقدره؟ راضی هستید؟ 1399/11/28 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehj عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 7591 ۱۵۳ یک تو بغلی 😌😂 اینو نگم چی بگم 💔 هوراااا از من کوتاه تری😐😂 من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
کلبه5677 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 688 152 3 ساله هیچ تغییری نکرده چند سالته ک انتظار داری تغییر کنه
اقلیما2021 عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 54 شما ها قدتون خوبه من چی بگم که ۱۵۵ ام البته میگن هنوز جا داره رشد کنی ولی خب خیلی بده همیشه و همه جا جزء قد کوتاهام
احمد_ذوقی_عشقم_شهلا عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 588 152 3 ساله هیچ تغییری نکرده هق.هق.هق🥺# همدردیم بهقرآندخترم😭اسممفاطمسهینپرسیدتومردی؟!یهچیزیمیگمبتشایدبخندیبهمشایداصلاچشاتو باز ببندیبهمیهچیزیمیگمفقطدرحدگله😀اذیتمیشمبثکه چشماتخوشگله😍بعضیموقعهاهمهمهچیهستبجز اونیکهبایدباشهمثلایهبچهتنهاکهاسباببازیهمدارهها ولیکسینیستکهباهاشباهموناسباببازیهبازیکنهاون موقعستکهباهمهقهرمیکنهحتیبااسباببازیش🙂میشه ازتنهایییهقلبشدوضربانزدیعنیمیشهفوراننکردودور نریختمیشهبههمزدوموشکافتونبضپیداکردمیشهاز بغضبههنررسیدوازاشکبهساز😃🦅بعضیوقتاوضعیت انقدقرمزنیستکهآژیروبکشناماهمونآژیروقتیبهصدادر میادخیلیازوضعیتاروقرمزمیکنهپسیهوقتابهترینکار سکوتهوسکوتیعنیقهر😀🍀آرهمنعاشقتهستمبیا سرزنش کن!!☺آرهمنخودشخوبهاصلابیابدترشکن !!☺آرهدلنازکوخسته غرورمولهکن!!گلمیفرستمتو،تو استوریپرپرشکن!!
تاسام عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3621 شما ها قدتون خوبه من چی بگم که ۱۵۵ ام البته میگن هنوز جا داره رشد کنی ولی خب خیلی بده همیشه و همه جا ... چند سالته؟
avakin عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 13722 چند سالته ک انتظار داری تغییر کنه زیر 18 سالمه بیخیال بدی های جهان بخند🦋
احمد_ذوقی_عشقم_شهلا عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 588 هوراااا از من کوتاه تری😐😂 ایشالله چاق بشی 😂😭😭😭😭 بهقرآندخترم😭اسممفاطمسهینپرسیدتومردی؟!یهچیزیمیگمبتشایدبخندیبهمشایداصلاچشاتو باز ببندیبهمیهچیزیمیگمفقطدرحدگله😀اذیتمیشمبثکه چشماتخوشگله😍بعضیموقعهاهمهمهچیهستبجز اونیکهبایدباشهمثلایهبچهتنهاکهاسباببازیهمدارهها ولیکسینیستکهباهاشباهموناسباببازیهبازیکنهاون موقعستکهباهمهقهرمیکنهحتیبااسباببازیش🙂میشه ازتنهایییهقلبشدوضربانزدیعنیمیشهفوراننکردودور نریختمیشهبههمزدوموشکافتونبضپیداکردمیشهاز بغضبههنررسیدوازاشکبهساز😃🦅بعضیوقتاوضعیت انقدقرمزنیستکهآژیروبکشناماهمونآژیروقتیبهصدادر میادخیلیازوضعیتاروقرمزمیکنهپسیهوقتابهترینکار سکوتهوسکوتیعنیقهر😀🍀آرهمنعاشقتهستمبیا سرزنش کن!!☺آرهمنخودشخوبهاصلابیابدترشکن !!☺آرهدلنازکوخسته غرورمولهکن!!گلمیفرستمتو،تو استوریپرپرشکن!!
setarehj عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 7591 ایشالله چاق بشی 😂😭😭😭😭 هستم😐😂 من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
___گیسو_کمند___ عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3006 من کوتاهم ۱۵۷🤒🙁 دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
تاسام عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3621 زیر 18 سالمه تا ۲۰ قد میکشیاحتمالا تا ۱۵۵ بریاگه واقعا میخ ای به ۱۶۰ برسی هر روز یه لیوان شیر و عسل بخور و هر روزم طناب بزن..تضمینی قد میکشی
احمد_ذوقی_عشقم_شهلا عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 588 هستم😐😂 عررررررررر من هیچکدوم از این آپشنارو ندارم 😭😐 بهقرآندخترم😭اسممفاطمسهینپرسیدتومردی؟!یهچیزیمیگمبتشایدبخندیبهمشایداصلاچشاتو باز ببندیبهمیهچیزیمیگمفقطدرحدگله😀اذیتمیشمبثکه چشماتخوشگله😍بعضیموقعهاهمهمهچیهستبجز اونیکهبایدباشهمثلایهبچهتنهاکهاسباببازیهمدارهها ولیکسینیستکهباهاشباهموناسباببازیهبازیکنهاون موقعستکهباهمهقهرمیکنهحتیبااسباببازیش🙂میشه ازتنهایییهقلبشدوضربانزدیعنیمیشهفوراننکردودور نریختمیشهبههمزدوموشکافتونبضپیداکردمیشهاز بغضبههنررسیدوازاشکبهساز😃🦅بعضیوقتاوضعیت انقدقرمزنیستکهآژیروبکشناماهمونآژیروقتیبهصدادر میادخیلیازوضعیتاروقرمزمیکنهپسیهوقتابهترینکار سکوتهوسکوتیعنیقهر😀🍀آرهمنعاشقتهستمبیا سرزنش کن!!☺آرهمنخودشخوبهاصلابیابدترشکن !!☺آرهدلنازکوخسته غرورمولهکن!!گلمیفرستمتو،تو استوریپرپرشکن!!
تاسام عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3621 ۱۵ هووو هنوز خیلی وقت داریهر روز شیر و عسل بخور..طناب بزن..کرونا هم رفت برو بسکتبال
avakin عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 13722 تا ۲۰ قد میکشی احتمالا تا ۱۵۵ بری اگه واقعا میخ ای به ۱۶۰ برسی هر روز یه لیوان شیر و عسل بخور و هر ... امیدوارممرسی بیخیال بدی های جهان بخند🦋