2777
2789

امسال آخرین سال قرن نیست

خودم شب یلدا تاپیک زدم آخرین پاییز قرن بعد دوستان اومدن توضیح دادن که امسال آخرین سال نیست و منم قانع شدم

البته با حساب و کتاب و منطق!

چند روز قبل یه استاد!!! تو اینستا پست گذاشته بود آخرین زمستان و فلان

من براش توضیح دادم که آخرین نیست با دلایل و حساب کتاب

بعد اومده دایرکت برای من ویس فرستاده که شما بی سوادی و .... و امسال آخرین سال قرنه

منم دیدم این آدم نمیخواد بفهمه دیگه جوابشو ندادم(برای هر مناسبتی یه استوری آخرین قرن میذاره و همونو میفرستاد دایرکت!!)

منم امروز یه خبر از یه شبکه خبری براش فرستادم که کامل توضیح داده

دوباره اومده برای من توضیح میده که من کلی شاگرد دارم و فلان شغل و دارم و من میفهمم و.....

ته همه حرفاش میخواد بگه فقط من میفهمم و بقیه نفهمن

مگه کسی که معلم و استاد و پزشک و ..... باشه دیگه هیچوقت اشتباه نمیکنه؟ 

یا چرا باید یه آدم اینقدر خودشو متفاوت از جامعه ببینه؟

اگه بخوام بحث کنم که باید از هر جمله ای که مینویسه کلی اشکال املایی و نگارشی بگیرم ولی قرار نیست که همه آدم ها بدون اشتباه باشن، اماااا این که آدم میتونه اشتباه کنه هم به این معنا نیست که دیگه اشتباهشو نفهمه تازه بخواد به همه بگه شما اشتباه میکنید

همین دیگه، گفتم یکم حرف بزنم 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بفهم.نفهمممم#  

😐😐😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بفهم.نفهمممم#   😐😐😂

واقعا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ولش کن غرورش له کردی رفت!!  اینم برای خودش آدمه!!  بی خیال!!  همه که می دونن اشتباه می کنه!!  گیر بهش نده!!

مادرشوهر منم کلم بروکلی می گه کلم بروسلی!!  چیکارش دارم!!  بزار بگه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
دقیقاا با منطق منم جور درنمیاد در اصل سال دیگه انگار میشه اخرین عید قرن و اینا 

بله سال دیگه میشه آخرین

چون سال 0 که نداریم

سال 1 تا 100 میشه یه قرن

1301 تا 1400

حالا چرا آخرین زمستان و پائیز قرن نیست؟ 😅منم نمیدونم

توضیح دادم بالاتر