2777
2789

....

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
تولدت مبارک

برای استوری میخوام گلم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک

همینو میخاسم بگم ک گفت☺

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
بیشتر ببینید

تووی نت چیز زیبا نبود

یکی رو میشناسم همیشه متن های زیبایی برای مناسبت ها میزاره

برای استوری میخوام گلم

تو گوگل میاد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
بیشتر ببینید

آه نمیدانی 

وقتی دست لای موهایم میبری

و لشکرِ موهایم را لای انگشتانت به صلابه میکشی ،

میخواهم در آغوشت پایان بگیرم

نمیدانی ،

بودنت جان است جان ...♥️✨

#شکیبا_سیاسرانی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

به نظرم هیچ متنی بهتر از چند جمله ای از ته دلت برای اون ادم و حسی که از متولد شدنش داری  مینویسی  بهتر نیست .اما من متن هم میذارم چون خواستی 

چشمانم را می‌بندم و به لحظه‌ی تولد تو در این دنیا کوک می‌شوم

چشمانم را باز می‌کنم و جهان آغاز می‌شود

#شیما_سبحانی 

______

تمام ساعت های این شهر

قفل می شوند به لحظه ی تولد تو

به اولین قرار عاشقانه ات با دنیا

به بودنت برای من

و بودنم برای تو

شب تولدت را هلهله می کشند 

چکاوک ها

و من امشب به ساعت آمدن تو 

در این دنیا

کوک می شوم

#شیما_سبحانی 

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !