2777
2789
عنوان

هر کی می خواد ازدواج کنه بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 15212 بازدید | 127 پست
مورد پنج موجود نباشه،بازم جواب میده؟میتونم برای یه آدم دیگه اینکارو‌انجام بدم یا باید خودش انجام بده ...

میگن هر کس خودش باید انجام بده🤔 

وفتی زیاد روی موضوعی تمرکز کنی و شکرگذاری کنی جاذبه ایجاد میشه و به اون هدف نزدیک میشی 

مثل تلقین میمونه

𝚂𝙷𝙰𝙳𝙾𝚆
طاووس ؟!!!!!!😂😂😂😂😂

کاکتوسن تو نی نی سایت 😄

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد پنج موجود نباشه،بازم جواب میده؟میتونم برای یه آدم دیگه اینکارو‌انجام بدم یا باید خودش انجام بده ...

شما می تونید به نیابت از بقیه انجام بدین . انگشترش نباشه مشکلی نداره ولی اگه یه سرچ کوچولو تو اینترنت بکنی می فهمی که این انگشتر واسه رزق و روزی و راه افتادن امور زندگی هم استفاده می شه.پس اگه یکم هزینه بکنید بهتره

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
کاکتوسن تو نی نی سایت 😄

😘⁦❤️⁩

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
میگن هر کس خودش باید انجام بده🤔  وفتی زیاد روی موضوعی تمرکز کنی و شکرگذاری کنی جاذبه ایجاد می ...

بسیار عالی . قدرت باور و تلقین سرطان رو هم درمان می کنه .

من خودم برای برگشت یک آدم در زمان مجردی از قانون جذب استفاده کردم و عجیب تاثیر می ذاشت . اون موقع واسم جالب بود.بعد فهمیدم این آدم به درد روحیات من نمی خوره . و رهاش کردم

منکه نماز خون نیستم چیکار کنم؟ البته رابطم با خدا خیلی خوبه... زیاد دعا میکنم، خدا هم همیشه هوامو دا ...

عزیزم فلسفه‌ی نماز اینه که وقتی خالصانه ذکر میگی و خدارو یاد میکنی ، جاذبه‌ی مثبت بهت القا میشه 

شما که اینقدر رابطه ات با خدا خوبه خیلی بهتر میشه که نمازتم بخونی🤗

تو قانون جذبم تمرینی داریم شبیه نماز..باید کاری رو همیشه چندمرتبه در روز و در ساعت خاصی انجام بدی

در کل فوایدش خیلی زیاده حتما فلسفه‌اشو بررسی کن🌺👌 

𝚂𝙷𝙰𝙳𝙾𝚆
نقره انقد گرون شده ک خدا میدونه، یه انگشتر۵۰۰،۶۰۰

خب ادعیه رو انجام بدین . اون که خرجی نداره . 

عزیزم فلسفه‌ی نماز اینه که وقتی خالصانه ذکر میگی و خدارو یاد میکنی ، جاذبه‌ی مثبت بهت القا میشه  ...

بی نهایت از قدرت استدلالت لذت بردم . موفق باشی گلم

عزیزم فلسفه‌ی نماز اینه که وقتی خالصانه ذکر میگی و خدارو یاد میکنی ، جاذبه‌ی مثبت بهت القا میشه  ...

نماز هروقت خوندم، بعد یه مدت ترک کردم... خیلی تصمیم میگیرم بخونم، حوصلم نمیشه... چیکار کنم ک همیشه بتونم بخونم؟

منکه نماز خون نیستم چیکار کنم؟ البته رابطم با خدا خیلی خوبه... زیاد دعا میکنم، خدا هم همیشه هوامو دا ...

نماز نماز نماز . بچه ها به قدری  نماز و قبول دارم . یعنی نماز از ته قلب با زندگی آدم چه ها که نمی کنه . حیفه هر چیزی سرجای خودش . دعای خیر هم خوبه ولی نماز منحصربه فرده

اسی چرا پاسخ ندادی به این کامنت

آخه من نمی دونم چی می خوای بپرسی؟!

نماز نماز نماز . بچه ها به قدری  نماز و قبول دارم . یعنی نماز از ته قلب با زندگی آدم چه ها که ن ...

من تو خونمون، فقط مامان بابام نماز میخونن... تو خابگا نماز میخوندم، وقتایی ک خیلی درس و کلاس داشتم نمیخوندم، بعدم کلا ولش میکردم... هم اتاقیم خیلی نماز میخوند، همیشه! میگف خدا جواب نمازا و دعاهامو نمیده... من دیدم اینجوریه، گفتم ارتباط دلی بهتره،، مث قبل فقط دعا کردم، از خدا خواستم...نماز نه...کاش اراده پیدا کنم