dordel مدیر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 1472 عنوان کسی هست؟ | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 18 پست که قلمش خوب باشهینی نویسنده خوبی باشه من بهش سفارش بدم داستان عشق و آشنایی منو بنویسه؟خودم اصن هنر نویسندگی ندارم اما میخوام تمام خاطراتمونو بنویسم نگه دارم 1399/11/28 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dordel مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 1472 وای بده به انید بنویسه داستان زندگیشو نوشته بود هممممه تو کف مونده بودن خیلی قشنگ بود قلمش عااااااال ... داستان زندگی انید و خوندمب نظرم اصلا جالب نبود
jeisi عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1708 داستان زندگی انید و خوندم ب نظرم اصلا جالب نبود قلمش کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه . من میگم که شل بیگیر لذت ببر ... بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا 😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄
jeisi عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1708 منم منظورم قلمش بود شونصدتا کاربر میگه عالیه تومیگی بده؟منکه اینهمه رمان خوندم قلمی مثل انید ندیدم.به هرحال هرکی نظری داره 🙌 کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه . من میگم که شل بیگیر لذت ببر ... بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا 😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄