2777
2789
عنوان

کسی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 18 پست
وای بده به انید بنویسه داستان زندگیشو نوشته بود هممممه تو کف مونده بودن خیلی قشنگ بود قلمش عااااااال ...

داستان زندگی انید و خوندم

ب نظرم اصلا جالب نبود

داستان زندگی انید و خوندم ب نظرم اصلا جالب نبود

قلمش 

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منظورم قلمش بود

شونصدتا کاربر میگه عالیه تومیگی بده؟منکه اینهمه رمان خوندم قلمی مثل انید ندیدم.به هرحال هرکی نظری داره 🙌

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 
2790
2778
2791
2779
2792