2777
2789
۵۰درصداحتمال اینکه بچه ناقل باشه ۲۵درصدسالم و۲۵درصدبیمار

بله درسته

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیست دوازدهم 😁

افرین😂

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

بله بچه اولم بیمار بودآز ژنتیک دادیم من و همسرم ناقلیم الانم باردارم انشاالله که سالمه نی نی

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
خوشم میاد حداقل اینجور جاها درسامون بدردمون میخوره😅

دقیقا حرفی واسه گفتن میمونه😂😂😂

حتی بادکترواین چیزا؟؟

چه بیماری دارین؟

چرا با دکتر میشه

میشه با ای وی اف فقط جنین سالم انتقال داد به رحم که هزینه اش خیلی زیاده

یا اینکه با امنیوسنتز در بارداری بچه رو بررسی کرد اگه سالم‌نبود سقط کرد ک‌اونم روش زیاد خوبی نیست مهلوم میست چندبار باید سقط کنی

نینی یار جون مادرت کاری به کارم نداشته باش قوانین سایت رو‌تخم چشام   
حتی بادکترواین چیزا؟؟

یه فامیل ما زن وشوهر دختر عمو و پسر عمو بودن بچه اولش مریض بود برای بچه دوم رفت تهران دارو و درمان  بچه دومش سالمه 

ولی آزمایش قبل ازدواج و آزمایش ژنتیک برای همین چیزاس دیگه که دوتا ناقل باهم ازدواج نکنن که چندسال دیگه بخوان زجر بکشن

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
یکی که مشکلش مثل من باشه می‌خوام بدونم چه جوری چه راه هایی رفته؟؟

عزیزم من مثل خودتم با شوهرم فامیلم اول بگو تا الان چه کردی تا راهنماییت کنم

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
ایناروخودم میدونم فقط می‌خوام یکی که شرایطش مثل کنه ببینم بچه سالم داره یانه؟؟؟؟

نمیدونم ولی در هر صورت مجموع احتمال سالم یا ناقل بودن بیشتر از بیمار بودنه

عزیزم من مثل خودتم با شوهرم فامیلم اول بگو تا الان چه کردی تا راهنماییت کنم

منم فامیلم ولی دورآزژنتیک دادیم الان یه ساله ولی جواب نیومده پیگیری کردم میگه به خاطرکروناعقب افتاده جوابش بایدازآلمان بیاد

به حکمتش دل بسپار!!!!
من و همسرم ناقلیم متاسفانه پسرم ده ماهه فوت شد میخواستم بدونم میتونم بچه سالم داشته باشم یانه؟

تاحالا نشنیده بودم نمیدونم ناقل چیه ولی باید با دکتر مشورت کنید دیگه 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

تودلموخالی نکنین😭

عمه من همینجوره گفتن دختر دنیا بیارید احتمال سالم بودن هست ولی پسر تا ۷۰ درصد ممکنه مشکل  داشته باشه

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .