2777
2789
عنوان

شوهر شما چطوره؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اونا نباشن که ما هم نیستیم 

اتفاقا راحتتریم اعصاب اروم زندگی ب کام .خریته ازدواج بقران چ گوهی بود من خوردم اخه؟یکی نبود بگه احمق روزگارتو سیاه نکن

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
نه# _به خشونت علیه مردان

😆😆😆😂😂

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
اتفاقا راحتتریم اعصاب اروم زندگی ب کام .خریته ازدواج بقران چ گوهی بود من خوردم اخه؟یکی نبود بگه احمق ...

دل پری داریاااا

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
آخی من شوهرم خیلی لجم رو در میاره ولی دوسش دارم😊😊😊

شوهر منم همینطور یه خیلی رو مخه ..ولی دوسش دارم

امروز از من نپرسید اصلا دعوامون شده میخوام بکشمش رو به رومم نشسته 😡😡😡

کشتیش؟؟

اوخیییییی دلت میاد 😜🤣🤣

پ ن پ 😂

سقراط خودش به اون خوبی روشنفکری مهربونی زنش انتیپ بد بود همش مردا بد نیستن ک

اره می‌دونم ... همه مث هم نیستن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز