2777
2789
عنوان

شووووهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 26 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چرافکرمیکنم روبیکابرای نوجوناس فقط☹

چون واقعا همینجوره😂

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)
دور از جون البته😁هیچی این چیزا عادیه عزیزم.مثلا با دیدن عکسشون چه اتفاقی قراره بیوفته؟انقدر همسرتو ...

ن میدونم هیچی نمیشه ولی خب دلیلش چیه اصلا نمیتونم هضمش کنم چرا نگاهشون کنه

عکس مدل زناس یا فقط لباسه؟

مدل زنا اگ عکس خالی بود ک گیر نمیدادم متنفرم از این چیزا خودم میخاستم بفرستم کامل برش میدادم پاهارو سرو الان دوماهه همو ندیدیم کارش تهرانه عید میاد ک بریم عروسی برادر شوهرم