2777
2789

خستم خوابم نمیاد

بخاطر این بیخوابیامم کلی اذیت میشم ظهر خوابم میاد ک نباید بخوابم😔😐

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برعکس تو  من حالم داغون  خابم میاد  سردرد داغونم کردع😞

الهی دورت بگردم چرا نمیخوابی خو

میدونم الان عادت نداری بخوابی ولی هرچی دیرتر بشه و بیشتر تو گوشی باشی سردردت بیشتر میشه 

خونه تکونی میکنم شدید ک خسته بشم خوابم نمیره .هیچیم ب ادمیزاد نرفته ک.ازخستگی زیاد خوابم نمیره😥😟

منم اینطوریم خسته باشم خوابم نمیبره. 

خدایا مرا به حال خود رها نکن. 
الهی دورت بگردم چرا نمیخوابی خو میدونم الان عادت نداری بخوابی ولی هرچی دیرتر بشه و بیشتر تو گوشی با ...

میخابم یکم دیگ چون دیگ نمیتونم 

یکم دیگ میرم ساعت دو ی کاری دارم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)