2777
2789
عنوان

تاوان کارای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 30 پست
روسپی؟ خدایی روسپی ینی چی؟ خراب ما ب ادمی میگیم ک مثلا با همه باشه روسپی اونه؟؟

آره همونه با همه هست 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
نمیتونه مادرش از هیچی نمیترسه این کارو خیلی دوست داره از دعا جادو و جنبلم استفاده میکنه بچه هاشو ساک ...

وای خدایا   بله دیگه صد در صد زندگی شمام تحت تاثیر قرار میگیره 

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. رو پسرش و روی زندگی شما هم تاثیر داشته

بله متاسفانه ولی خودش اصلا احساس گناه نمیکنه 

برای بار هزارم  قبل ازدواج طرفتو بشناس  خواسته هاتو بگو  که اینجوری نمونی تو گل&nb ...

چی بگم نمیدونستم قبل از ازدواج 

اگه بچه نداری نمون باهاش چون شوهرت از نظر روحی بیمار شده به خاطر همچین مادری 

اگه طلاق بگیرم خانوادم حمایتم نمیکنن 

مگه فقط مامان اون اونطوریه؟ شوهر تو بد بینه باید رو خودش کار کنه. اینجا مشکل از شوهر توعه. از تو که ...

نه خودش میدونه من اصن تو این فازا نیستم ولی چی بگم الان خیای بهتر شده یعنی من تونستم نظرشو نسبت به زنا عوضکنم ولی کم بازم مثل شوهرای عادی نیست 

تو۰با چه عقلی با همچین خانواده داغونی وصلت کردی آخه، شوهر قحطی بود آیا؟؟؟؟؟؟ 

چی بگم اینقدر کمبود محبت از خانواده داشتم که تا یکی بهم گفت میمیرم برات فکر کردم چه گل بزرگی میخواد به سرم بزنه 

همسرتون چه جوریه ؟اونم به مادرش چیزی نمیگه؟

مادرش عین موم تو دستش میچرخونه خونوادشو

کل شهر میدونن مشکل داره الا شوهر و بچه هاش.

منم کارم به طلاق داره میکشه با یه بچه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

مادرش عین موم تو دستش میچرخونه خونوادشو کل شهر میدونن مشکل داره الا شوهر و بچه هاش. منم کارم به طل ...

چرا میخوای طلاق بگیری ؟به خاطر کارای مادرشوهرت ؟ اینجور مادرا خیلی باسیاستن میدونن چه جوری بچه ا و شوهرشونو بکشونن طرف خودشون 

چرا میخوای طلاق بگیری ؟به خاطر کارای مادرشوهرت ؟ اینجور مادرا خیلی باسیاستن میدونن چه جوری بچه ا و ش ...

اره بابا پدر منو در اوردن

مادرش از شوهرم شکاک تره خدا لعنتش کنه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه