2777
2789
عنوان

اخه من به این پسر خالم چی بگم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسیدم ضایع باشه

نه درک میکنم منم تو این جور چیزا خیلی محطاطم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

خز#  

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

دلم سوخت واسش😪

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
شاید بهت علاقه داره ؟من پسر خالم ۵ سال تموم خواستگارم بود اخرشم بهش ج رد دادم گفت بعد از تو دیگ زن ن ...

نمیدونم فازش چیه

یک وقتایی مناسبتی چیزی باشه پیام میده

آخرین بار هم که دیدمش خیلی سربه سرم میذاشت

نمیدونم فازش چیه یک وقتایی مناسبتی چیزی باشه پیام میده آخرین بار هم که دیدمش خیلی سربه سرم میذاشت

اگ میدونی بهش علاقه نداری نزار بیاد سمتت من خداییش چون حسی بهش نداشتم و کاملا علاقه ش ی طرفه بود اصلا بهش محل نمیزاشتم

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚
اینجوری اگر به منم فکر نمیکنه باعث میشه فکرش درگیر بشه

زیاد هندی نکن پسرخالت بود پیام‌تبریگ‌گفت توهم اگه از بقیه تشکر کردی باید از پسرخالتم تشکر میکردی هرکس که پیام‌میده برای ادم ارزش قائل میشه که قرار نیس مخ بزنه یا علاقه داره که شاید به عنوان یه دخترخاله دوست داره نگاتو مثبت کن

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱