2821
2789

نه من دارم گلسم روشه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه حس میکنم تارش کرده بنظرت من اینجور فک میکنن چون شوهرم ۳۱ گرفته کیفتش بهتره

نمیدونم برای من ک چیزی نیس 

فقط یکم‌نتش مشکل داره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

ارههههه من نزدم چون تاثیر داره و بدون گلس دوربینش تووووووووپه .... من قاب محافظ دار از دیجی گرفتم     

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

ارههههه من نزدم چون تاثیر داره و بدون گلس دوربینش تووووووووپه .... من قاب محافظ دار از دیجی گرفتم & ...

یعنی چه شکلیه قابش.

منم حس میکنم تاثیر داره امتحان کردی قبلا

ساخت کجاس

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
یعنی چه شکلیه قابش. منم حس میکنم تاثیر داره امتحان کردی قبلا ساخت کجاس

بزن دیجی میاره برات .... رو گوشی دوستم دیدم و فروشنده پیشنهاد کرد نزنم روش .... ویتنام فک کنم

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

بزن دیجی میاره برات .... رو گوشی دوستم دیدم و فروشنده پیشنهاد کرد نزنم روش .... ویتنام فک کنم

اها منم  باید عوض کنم حس میکنم یه کوچولو تار میکنه

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792