2777
2789
یه نفر یه بار بهم گفت مچ پات انگار زناس یه زنونس اخه من اندامم توپره از اون موقع حس میکنم خیلی بده😄

خوشگله فکر کنم ولی پر بودن و لاغر بودن به وزن و هیکل برمیگرده یا پر  ی حالت دیگس؟

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه مسخره میکنن ادمو 

بهدرک بابا

هرجوری که باشی مسخرت میکنن.عزیزم برای خودت زندگی کن فقط برای خودت

من که هرکی بگه چاقی میگم وای واقعا! من اینقدر چاق دوست دارم شوهرمم دوست داره بگن لاغری هم همینو میگم یعنی هرچی بگن همینجوری جواب میدم تا لال بشن و بفهمن در مورد همه نباید نظر داد.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
خوشگله فکر کنم ولی پر بودن و لاغر بودن به وزن و هیکل برمیگرده یا پر  ی حالت دیگس؟

نه ببین من وزنم زیاد نیس مثلا چاق نیستم یا شکم و اینا ندارم اما بدنم پره توپرم لاغر نیستم

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

عزیز نگرد  نیست

من برای ران و باسن استفاده کردن و رضایت هم  داشتم عالی نتیحه گرفتم ولی ساق پا هیج جایی نشنیدم  این پیج خیلی محصولاتش عالیه و هر محصولی گی برات پیدا میکنه

خواستی باهاشون مشاوره کن ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

پیج رو یادم نیست بهشون پیام بده