2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره از من بترس جوراب تو شلوار دوس دارم😂😂😂😂

غللط ميكني😒😒

اوونموقع كه زير گردنم بود كجاا بوودي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اخیییی خدارو شکر😍😍😍

😘😘❤️❤️❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

تا اینکه هفته پیش دوست همین واسطه زنگ زد یکی رو معرفی کرد...قرار شد این هفته همدیگر رو ببینیم...تا اینکه امروز واسطه زنگ زد یه چیزی گفت..بچه ها ببخشید من باید بزن تا نیم ساعت دیگه میام همه چی رو میگم...به کمکتون نیاز دارم...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
سلام خوبی عزیزم  چرا دیگه تاپیک نمیزنی نی نی چی شد جنسیتش

حالم زياد خووب نيست خواهر حووصله ندارم🤦🏼‍♀️

بهم گفتن پسره 

غللط ميكني😒😒 اوونموقع كه زير گردنم بود كجاا بوودي

ای روله م بزار بزای نهال بدبخت باید جوراباتو زیر دس و پا جم کنه😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ای روله م بزار بزای نهال بدبخت باید جوراباتو زیر دس و پا جم کنه😂😂😂

اييش خودم جمعشون ميكنمم

حاالا من هستمم تا نوبت توو بشه 

سرويست ميكنم

حالم زياد خووب نيست خواهر حووصله ندارم🤦🏼‍♀️ بهم گفتن پسره 

چرا عزیزم حالت تهوع داری. 

انشالله ب سلامتی بغلش کنی برای منم دعا کن این ماه میخوام اقدام کنم ایندفعه زودی حامله بشم 

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

بگو

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕