2777
2789
عنوان

کسی اینجا رفیق خوب پیداکرده خانما؟!☺️🙋🏻‍♀️🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 349 پست
منم یکی پیدا کردم الان تو واتساپ باهم چت میکنیم از عم خیر داریم هم سنیم باهم رژیم میگیریم باهم کارام ...

عاااالیه،داشتن دوست خوب خودش یه انگیزه بزرگه🥰🥰🥰

همینجوری خودتو اینجا معرفی کن کلی دوستای خوب پیدا میشن☺️🌷

واقعا؟ به همین راحتی؟ من فکر میکردم حالا چجوری میشه کا همو پیدا میکنن

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشا به حااالت خانوووم🤩🤩🤩

اوایل منم کسی رو نمیشناختم رفته رفته ی مزه میپروندم یکم دعوا میکردیم بعد میشدیم دوست😂

@دنیا____همسرم یکیش این تو دعوا باهاش دوس شدم😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اره عزیزم ،یهو میبینی یکی هم سن و هم شهر و هم رفیق پیدا شد☺️🤭

یعنی باید تاپیک بزنیم و خودمون معرفی کنیم؟

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
شایسته ۲۰ سالمه تهران  یه عاشق که طرفش نمیدونه دوسش داره و نمیدونه چجوری بهش بگه یا جذبش بشه و ...

خوشوقتم عزیزم،مگه ماقراره چندبار زندگی کنیم که نخوایم باکسی که عاشقش هستیم زندگی کنیم،خیلی رااااحت برو بهش بگو دوستت دارم

من سمت یادگارامام 

منم تهرانم ولی نزدیک نیستیم. خ هفده شهریور. 

دوست مجازی دارم فوق العاده دختر خوب و خیلی ام دوست داشتنیه. اما متاسفانه ایران زندگی نمیکنه که واقعی ارتباط داشته باشیم. منظورم معاشرت از نزدیکه. 

اره خدایی اینا عشقای منن😍😘 @هلناطلا     @آرش_مسیح     @جذاب_لهنطی &nb ...

ای جانمممممم فدات بشم خوبی از خودته مهربونم 😍😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/