2777
2789
خب حذف نکنه، اگه بمونه چی میشه مگه؟

اکثرن واسه اینکه آشناشون نبینه اینطوری حذف می کنن، فکر می کنن، همین الان آشناشون می بینه و استار لو میره که کی هست

آخه بعضی از کسانی که میان تو همه تاپیکا هی تکرار میکنن گزارش اصلا تاپیکی که زندن مهم نیست.

مثلا پرسیدن فلان قرص رو باید چه وقت خورد بعد میزنن ابروم در خطره تورو خدا گزارش بزنید

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ،برعکس، همیشه گفتم که کاش فلان چیزو میگفتم  ولی اینجا فرق داره مگه کسی اینجا مارو میشناسه؟

در كل ميگما اينو عزيزم

من كسي بودم كه هيچ وقت توي واتساپ استوري نميذاشتم

يه دوره يكيو هي گفتم چرا همش استوري ميزاره

يطوري شد يه ماه هرروز خودم استوري گذاشتم

نگو كه سرت مياد خواهر🤷🏻‍♀️

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
عزیز بعضی تاپیکارو یه بنده خدایی از سر اجبار میزنه واسه حل مشکلش،مشکلش که حل شد دلش میخواد تاپیکو حذ ...

اون عده همه جا هستن، 

من هدفم از این تاپیک دقیقا همینه که شما گفتین

من نوعی که میام اینجا که یه سایت عمومی هست تاپیک میزنم، یعنی میدونم و باید منتظر یه هجمه عظیمی از نظرات مخالف و موافق باشم، پس دیگه قضاوت اون عده ی همیشه در صحنه اصلا نباید برام مهم باشه که بخوام ریپلای کنم یا اصن اهمیتی بدم بهشون، 

اکثرن واسه اینکه آشناشون نبینه اینطوری حذف می کنن، فکر می کنن، همین الان آشناشون می بینه و استار لو ...

اخه با این آیدی های پرت و پلا کی میتونه بفهمه که کی کیه

همین‌خود من ،یه کاربر درخواست دوستی داد منم زدم پذیرش.کاربری به اسم avakhanooomi.من گفتم حتما از تاپیکام بازدید کرده چمدونم حرفی داره یا سوالی داره.گفتم اگه کمکب از دستم برمیاد بفرمایین.یه حرفی زد که مجبور شدم تاپیک بزنم نی نی یار تعلیقش کنه.حتی مجبور شدم ازون پیام و‌حرف بسیار زشت و‌زنندش اسکرین بذارم توی تاپیک خودم.و وقتی اون کاربر کاربریش حذف شد،دلم‌نمیخواست اون تاپیک بمونه چون لینک اون پیام زشت هنوز توش بود.بعد بقیه میخوندن وهزار تا حرف میزدن درباره ی آدم.البته خیلیا هم قضاوت نمیکنن ولی برای آرامش خودم گفتم نی نی یار حذفش کنه و‌حذفشم کرد‌

.....
اخه با این آیدی های پرت و پلا کی میتونه بفهمه که کی کیه

دیگه کاربران نی نی سایتن دیگه، چه میشه کرد

اون عده همه جا هستن،  من هدفم از این تاپیک دقیقا همینه که شما گفتین من نوعی که میام اینجا که ...

هر کسی یه جوری راحته یکی با اهمیت ندادن یکیم با حذف تاپیکی که مسئله ای خصوصیه زندگیش توش مطرح شده.

.....