2777
2789
عنوان

یکم شعورم خوب چیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 127 پست

قابل توجه شما که با ادبیات زشت تایپیک میزنی الان شما با شعوری مثلا؟ 

اگه انتقادی داری میتونی مودبانه بگی 

شمایی هم که یک ریز ماسک می‌زنید و الکی می‌زنید گنوم نی ریه میگیرید بر اتر ماسک و دستکش و الکل و تو جامعه به اسم کرونا رواج‌ میدید بیشتر مسئولید بقیه هرچیزی حد وسط خودشو داره قرار نیست تو خونه هامون حبس شیم من خودم عروسی و مهمونی نمیرم اما نمیتونم از پیاده روی بگذرم فردا کرونا نکشتم بی تحرکی میکشتم

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺
من عروس یکی ازین خانواده هام که فوحش میدی مهمونی میگیرن حتی تو عقد کنون مادر بزرگ پدربزرگ داماد کرون ...

ای بابا

خب توجیهشون کن!!!

بالاخره ما باید به فکر خودمون باشیم یا نه؟!

دوستان برام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درست میگه استارتر، همه باید رعایت کنن . الان دوباره خیلی شهرها قرمز شدن. کرونا داره جولان میده بدتر و خطرناکتر از قبل. رعایت نکردن بعضی باعث بیمار شدن اونایی میشه که خودشونو محدود کردن و یک ساله دارن واقعا رعایت میکنن

استارتر بنظرتون من با برادر همسرم چکارکنم؟خودش کارش پرخطره میره منزل مشتری تعمیرات یخچال لوازم خانه...اونجا هم مث گراز هرچی جلوش بزارن میخوره....همه جا میرن تو یه هفته دوباررفتن تئاتر 3ساعته دیدن....دوتا بچه کوچیک داره...

5بار اومدن خونمون شب نشینی ما نرفتیم....ولی باز انگار نه انگار....

به همسرمم میگم روی خوش نشون نده میگه نمیشه.....نمیتونم....

من واقعا موندم چی بگم اینا همسایمون هستن و خیلی همدیگرو بیرون میبینیم...ولی باز از رو نمیرن....!

دفعه اخر خانومم یسر رفته بود خونه شون بعد همون شب اومدن خونمون .....

حالم بهم میخوره از ادم نفهم........

بدرود                                      

قضاوت#‍_نکنیم

هر# _کی_رو_تو_گور_خودش_میخوابونن

سرمون_به#‍_کار_خودمون_باشه

باید ما بفهمیم که تزای روشنفکری دیگه تو هیچ کاری جواب نمیده زندگی ما همه به هم مربوطه نمیشه بگیم چون دوست دارم، چون دوست داره، حق الناس تو همه مسائل بده و قطعا دامن گیرمون میشه

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
عزیزم‌شماهایی که انقد میترسید زودتر کرونا میگیرید،چون ترس سیستم ایمنی بدنو ضعیف‌میکنه،الکل وموادضدعف ...

من نگفتم الکل میزنم ک 

با مایع میشورم همه رو 

بعدم من ترسی ندارم فقط رعایت میکنم 

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
اتفاقا اونا هیچ چیشون نمیشه اینطوری نگید ما اش نحوره دهن سوخته شدیم مادر جوانم زیر خروارها خاک رف ...

افربن حرفتون درسته تازه  کرونا از اینا میترسه این ادما نمیدونم چرا  هیچیشون نمیشه من دیدم همه جا میره بیماری هم گرفته ولی ناقل بی علامت هست یا فقط سردرد داره یا مثلا حس بویایی نداره اونوقت شوهر خواهر من گرفت دوراز جونش داشت میمرد نمیدونم واقعا چی بگم موندم تو کار این آدما 🤔

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
قابل توجه شما که با ادبیات زشت تایپیک میزنی الان شما با شعوری مثلا؟  اگه انتقادی داری میتونی م ...

عزیزم روی صحبت من با کسایی بود که کارای غیر ضروری میکنن و میرن جای شلوغ مهمونی وگرنه شمایی که میری ورزش میکنی ضرری نداری واسه کسی

و بله من اصلا ادعای شعور ندارم ولی خیلیی زور داشت واسم اینکه باید اینهمه رعایت کنم و جاهایی که واجبه حتی باید عقب بندازم و نرم چرا چون یه عده تصمیم گرفتن برن عروسی و خوشحالی کنن

دوستان برام دعا کنید