2777
2789
عنوان

شوهرم همش دوستداره خودش شبا تنها بیدار بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3249 بازدید | 146 پست
خودش تنها؟ تورو محبور میکنه بخوابی؟ تندتنت سیگار میکشه؟ چکتم میکنه ببینه خوابی؟ رابطه زناشویی خو ...

😑گلم اینارو نگفته بودی توی متنت

خیلی خطرناکه ها

مامان آراد و ماهان😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده نه مثبت اندیش😅

نمیتونم بطور واهی و مثبت ب کسیکه خیلی تابلو اصرار داره و مجبورم میکنه حتما شبا موقعی ک خودش بیداره من بخوابم نگاه کنم 

چیز مثبتی نمیبینم 

#خودمون_و_گول_نزنیم😅

There is GOD💚💚💚   ..                                               
نمیتونم بطور واهی و مثبت ب کسیکه خیلی تابلو اصرار داره و مجبورم میکنه حتما شبا موقعی ک خودش بیداره م ...

باشه خواهرم 😂

من تسلیم😅

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
آدموهوا جون چیشد؟ دیشب چیزی متوجه نشدی؟؟

دیشب بیدار موندم اما گوشیش پیشش بود صدای پیام میومد براش میگفت یبار میگفت دوستمه یبار میگفت خواهرمه صبح هم گفت احتمالا ظهرا نیام خونه برا ناهار

دیشب بیدار موندم اما گوشیش پیشش بود صدای پیام میومد براش میگفت یبار میگفت دوستمه یبار میگفت خواهرمه ...

هی وای...تاپیکاتو خوندم انگار خیلی هم نیست ک ازدواج کردین،این همه رفتار مشکوک چرا آخه...☹️

"Save your tears for another day"
دیشب بیدار موندم اما گوشیش پیشش بود صدای پیام میومد براش میگفت یبار میگفت دوستمه یبار میگفت خواهرمه ...

بیدار موندی بزار نفهمه،رمز اینستاشو بردار،تلگرامشو تو گوشیت نصب کن،اگه لپ تاپ داری با واتس آپ وب واتشو بنداز تو لپ تاپ،که خیالت راحت شه