2777
2789
عنوان

استادم بهم ابراز علاقه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 193 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوض کردم. الان ۲ ماهه با یکی دیگه کلاس گرفتم. ولم نمیکنه

اگه زنگ زد گوشی رو بدید ب مادرتون یا پدرتون صحبت کنن.. بگن خطش دست منه....   

ب نظرم خانواده رو در جریان قرار بدید

پیرمرد فرتوت  خجالتم نمیکشه....  

من به حرمت مقام معلمیش چیزی نگفتم. بدبختی اینه پسرش از دوستای منه

اخرش سر همین‌ حرمت گرفتن بیجا و بیخود،کارو به جایی میرسونی که بعدا میرسی به ای کاش ای کاش گفتنای حسرت بار.

یبار درست حسابی بتوپ بهش.استاد پیانو‌که قطع نیست،یکی دیگه رو به استادی بِگُزین  

خب حالا ، این وسط خانم معلم شدی غلط املایی میگیری😁

خیلی خوشم اومد خب🤭😂

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

یاخدااااا😂😂😂😂

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

دیگه جواب نده گرمم باهاش حرف نزن منظورم تشکر و اینکه مثل پدرم دوستون دارم.

بخدا اگر حرمتی هست بخاطر خانمش و پسرشه که اینقدر ادمای محترمین. من اینطور جواب دادم چون نمیخواستم باهاش بد حرف بزنم. اگر سکوت میکردم میگفت لابد داره ناز میکنه و اینا..‌

اه کشید دیدم آروم نشد گفتم بیا یه نخ سیگار بکش 🤦‍♀️🙈

چ جلافتاااا... 

خجل بِگرد... 😒

سیگار؟! 

دریچه رو کلا بنداز دور... دریچه سیگاری ب درد نمیخوره.. میخواد آه بکشه رسا و واضح نیست صداش بخاطر دود سیگار