2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از( ازدواج نکردن) میترسم : چون نمیخام تنها باشم دوس دارم راه پیشرفتمو با یکی دیگه طی کنم دوس دارم محبت کنم و بهم محبت بشه و .....

از( ازدواج کردنم )میترسم : اولین درد ازدواج / درد حاملگی /بعدش هی بیدار شم بچمو بیدار کنم بره مدرسه /بعدش هی واسش حرص بخورم/ یا میترسم شوهری کنم که مجرد میبودم بهتر بود /از مسیولیت میترسم/ میترسم برم سر کار حقوقمو شوهرم کامل بگیره ازم /یا اگه تو هزینه کمکش کنم اون تو کارای خونه کمکم نکنه /ترس از خواهر شوهر   که بدترین ترسمهههه مخصوصا اگه فتنه باشه😬/ بعدش ترس از عشق قدیمیش یا خیانت و ....

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

دقیقا مجرد هم بمونی نمیشه

اخه میدونی مجردی اعصاب خوردیش کمتره

خود خانواده شوهر اصلا معضلی هست تو ایران😂

شوهرا هم که همیشه طرف مامانشون یا خواهرشون هستن😂

به شخصه حوصله بحث و‌ دعوا با ادما رو ندارم

اگه مسئله ای پیش بیادیا باید عذرخواهی کنن و دیگه تکرار نشه یا هم طلاق

مگه ادم چندبار دنیا میاد که بخواد روزهاشو بد بگذرونه

البته ازدواج خوب هم‌ داریم ولی وااااااقعا کم شده تو جامعه بک دلیلش هم وضعیت بد اقتصادی هست☹️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من از( ازدواج نکردن) میترسم : چون نمیخام تنها باشم دوس دارم راه پیشرفتمو با یکی دیگه طی کنم دوس دارم ...

دقیقا منم مث شمام

تو ایران اکثر مردا اصلااااا با خانما همکاری ندارن تو کارهای خونه و بچه و این خیلییییی بد هست چون خانم خانواده خسته میشه دیگه

اگه شاغل هم باشه که مشکل حقوق و خرج کردن و پس انداز و...

تو ایران اونی که باید کوتاه بیاد باز هم خانما هستن متااااسفانه

اقایون قبل ازدواج خیلی قولهاااا میدن ولیییی اکثرا یادشون میره😕☹️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
اخه میدونی مجردی اعصاب خوردیش کمتره خود خانواده شوهر اصلا معضلی هست تو ایران😂 شوهرا هم که همیشه ط ...

مجردی هم سخته هم تنهاییه 

هم باید هرروزت با حرف ومتلک بقیه بگذره 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مجردی هم سخته هم تنهاییه  هم باید هرروزت با حرف ومتلک بقیه بگذره  🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میتونم بپرسم چندسالته؟

من ۲۰

قشنگگگگگ درکت میکنم ولی من مجردی رو به ازدواج بد ترجیح میدم

جای دخترهای مجرد بودم تا اخر عمرم مجرد میموندم

میشه راهنماییم کنی لطفا

عشقم مریضه عصبیش کردم بلاکم کرد بعد یه ماه آنبلاکم کرد پروفایل و بیوش درمورد بحث دعوامونه بنظرت میخواد که بهش پ بدم؟

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘
دقیقا منم مث شمام تو ایران اکثر مردا اصلااااا با خانما همکاری ندارن تو کارهای خونه و بچه و این خیلی ...

اره متاسفانه قولاشون یادشون میره 

وقتی خرشون از پل بگذره ممکنه به تحصیل به شغل به حجاب ایراد بگیرن

فکر میکنن خانوما اومدن تا دستورشونو اجرا کنن و مثل اونا حق حقوقی ندارن یا کمتر دارن

این برای خانومشونه نه خانومای دیگه واسه بقیه روشن فکر میشن🤦‍♀️

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

چرا

چون تو فرهنگ خانواده واطراف من...عیبه ی دختر ازدواج نکنه مسخرش میکنن...حالاحرفای مردم به کنار... من مستقل نیستم و تو فرهنگ ما دخترنباید خودش تنهایی زندگی کنه... اگ خدایی نکرده دور ازجون پدرومادرم فوت شن من باید کجابمونم؟ برادرامم ازدواج کنن شاید همسراشون بدشون بیادبرم سربارشون بشم یاحتی خودبرادرام بهم سرکوفت بزنن و مدام دلموبشکنن ک شوهرنکردم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱