2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸۷ سالمه قد۱.۹۰ وزن ۱۱۰ سایز۱۰۵

خب تنها اميدم  از بابات چيزى ب ارث رسيده برات؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

اونایی که سن کم ازدواج می کنند زیر ۱۹ . اولین خواستگاری که میاد بله میگند. حالا یا خودشون میلشون میکشه یا اصرار خانواده و فرهنگ خانوادگیشونه. در جاهایی از ایران دختر بالای ۱۹ ،میگن موقعیت ازدواجش گذشته.

مثلا دختر ۱۵ ساله فکر کردی با دکتر و مهندس یا ادم خیلی مطرح تو جامعه ازدواج میکنه؟!

بین ۲۰ تا ۳۰ هم بستگی به تلاش ادمی در جامعه فرهنگ خانواده موقعیت خانوادگی ،معیار انتخاب و البته از همه مهتر شانس بستگی داره. بالای ۳۰ سال هم یا به هر دلیل شرایط ازدواج دختر فراهم نشده یا خودش مایل به ازدواج نیست

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
نو.نو.نو#  

من لياقتتو ندارم

تا اخره عمرم با عشقت سر ميكنم فقط ب اميد اينكع خوشبخت بشى💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
💔طاقت قلب شکستتو ندارم اخه

نهههههههههههه من ميسوزم و ميسازم

تو خوش باش

همين برام كافيع  

اخی بچه شکست عشقی خورد از دستت😁

هووووم