2777
2789
عنوان

وای وای بدبخت شدم😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31862 بازدید | 752 پست
یعنی برا خودت اتفاق افتاده باید برا همه یکسان باشه .هورمون تو بدن بارداری پسر کمتر ودیرتر از دختر تر ...

اتفاقا بچه من پسرهولی اینکه بالای 5 دقیقه جواب کاذب داره کیت حرف من نیست

حرف سازنده کیت هست

حرف دکتره

و حرف متخصص اینکار

شما نمیتونید بر اساس تجربه شخصی خودتون یه نطر عامی رو رد کنید

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد...... 
پس منم دوقلو دارم نمیبینی    

نه دلوغ نگو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز صحبتی که من کردم کاملا علمیه بله ممکنه شما بیبی چکتون دیر مثبت شده ولی واقا مثبت بوده اما ...

نه عزیزم من حس ششم رو قبول ندارم ولی بهتره تند نرید 

شاید همون رو خودش هاله انداخته ندیده چون واقعا برام پیش اومده من تست دادم پنج دقیقه هیچی نشون نداد کامل مطمعن شدم منفیه بعد ده دقیقه خواستم به دوستم نشونش بدم از سطل زباله درش اوردم مثبت بود خیلی شرمنده دوستم شدم گفتم لابد فکر کرده من دروغ میگم ولی خودش فهمید که خبر نداشتم .

پس به خاله ات شماره ی عروسشو بده    

نمیدم بترشی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خوب عزیزم وقتی تو ۱۶ سالگی ازدودج کردی فکر نمیکردی هنوز خیلی زوده الان که حامله ای میگه زوده؟ کسی که ازدواج میکنه بچه دارم میشه دیگه ازدودج یعنی چی پس، ناشکری هم نکن این چیزیه که خدا خواسته اصلا به فکر سقط نباش چون خدایی نکرده دیگه بچه دار نمیشی هیچوقت

سلام خوبی؟ دختر تو از دو ساعت پیش انلاینی؟😳🤔🙂

سلام ممنون شما خوبید نه بابا رفتم الان تازع اومدم  

دو ساعت پیش هم همین جا بودم؟  

خوشگلمااااا کدبانوام هستم نگیری از دستتون پریدم

هه.هه.هه😏#  فقط معلم نی چرا تا الان باد کردی رو دست خانواده

سلام   شکر خدا  هستیم بله اینجا بودی😍 با دوستات چت میکردی  الانم ادامه اش هست انگ ...

وای😅😅😅چونه لا مصب سریع گرم میشه