75golbanoo مدیر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 8307 عنوان بیاین یادم بدین 😄 | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 34 پست اصلا بلد نیستم آرایش کنم اسم لوازم آرایشی هم نمیدونم فقط رژ لبو میشناسم 😒الان کلی وسیله آرایشی خریدم بلد نیستم ازشون استفاده کنمپیج سایت یا کانال آموزشی میشناسید معرفی کنید مرسی🌸🌸🌸 1399/11/27 | 12:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98976 تو فقط عکس 😂 پسچیمفتی که نمیشه😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مامان_نیما_جون عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 5082 @gisoodiba خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم پسرام خونوادم)
شهرزاد5267 عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7767 آخ نگو 😮 چرا ؟ بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
negin_sani عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 493 وا مگه میشه🙄🙄 ندونی دقیقا 👌خواهر من سه سالشه اسم لوازم آرایشی رو بلده دیگه اسمشون چیه ندونی و نشناسی بلد نبودی چطوری خریدی خب ؟!
75golbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 8307 دقیقا 👌 خواهر من سه سالشه اسم لوازم آرایشی رو بلده دیگه اسمشون چیه ندونی و نشناسی بل ... رفتم گفتم وسایل آرایشی بده فروشنده داد😒از خط چشم ساده تا بقیه چیزا هم بلد نیستم مرض ندارم دروغ بگم😉
عشششقمa عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1328 رفتم گفتم وسایل آرایشی بده فروشنده داد😒 از خط چشم ساده تا بقیه چیزا هم بلد نیستم مرض ... خخخ عزیزم
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2200 بی شرف ترسو ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2200 خدا شفات نده اره خدا شفام نده تورو به جای من بذاره تو نوبت ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2200 خدا شفات نده انقدر شعور نداری که بمونی تا جوابت رو بدماخه بی وجدان ادم پشت مرده بد میگه؟؟؟؟؟؟ اون شخص حتی یه درصد به درد ایرانمون نخورد؟حداقل یه کارخونه تاسیس نکرد؟؟؟؟؟؟ ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2200 کل بیمارستان هارو اون ساخت چطور دلت اومد اون حرف رو بزنی ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.
ماشاوآقاخرسه عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2200 حداقل ایرانی بووووداره به ایرانی فهش بده و طرفدار عرب باش ....با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم. از شما آقایون محترم خواهش میکنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.