2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱ میلیارد الان شهر ما یه شهر کوچیکه خونه هامون بالای ۱ و ۵۰۰ تومنه بعد کرج اونم گوهر دشت فک نکنم اون ...

والا ما الان تبریزیم یه سال قبل متراژش حدود ۲۰ بود کلا خونه ها خیلی گردن شدن🤦‍♀️

والا ما الان تبریزیم یه سال قبل متراژش حدود ۲۰ بود کلا خونه ها خیلی گردن شدن🤦‍♀️

خیلییییییی گرون شدن من یه شهر کوچیکم نمیدونم مغانو میشناسین یا نه

خونه های ما ۱۵۰۰ به بالاس زیر این قیمت جاهای آشغاله

خیلییییییی گرون شدن من یه شهر کوچیکم نمیدونم مغانو میشناسین یا نه خونه های ما ۱۵۰۰ به بالاس زیر این ...

اره میشناسم اطراف اذربایجانه دیگه نه؟ اسمشو که ۱۰۰% شنیدم ولی نمیدونم رفتم یا نرفتم😐😂😂

نمایندگی پکیج ایران رادیاتور  گوهردشت یکی از باکیفیت ترین پکیج های ایرانی است. که از قطعات زیادی تشکیل شده است. در هنگام استفاده از پکیج ممکن است با ارور یا ایراداتی مواجه شوید. برای عیب یابی و برطرف کردن مشکلات پکیج باید با دستگاه آشنایی کامل داشته باشید. در صورتی که با تعمیرات پکیج آشنایی ندارید به هیچ عنوان تعمیرات خودسرانه انجام ندهید. نمایندگی ایران رادیاتور در گوهردشت دارای کادری مجرب و تعمیرکارانی حرفه ای می باشد. که عیب یابی و تعمیرات پکیج ایران رادیاتور را در زمانی کوتاه انجام می دهد. با شماره تلفن نمایندگی ایران رادیاتور در گوهردشت تماس بگیرید و از خدمات پس از فروش نمایندگی ایران رادیاتور در گوهردشت کرج بهره مند شوید.