2777
2789
عنوان

بخشش مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 51 پست
سلام ایتوس خوبی  عقد کردی ؟

سلام دیشب تاپیک زدم منتظر بودم بیای هرکاری کردم نمی شد تگ کنم 

امشب خواستگاریمه😊

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دیشب تاپیک زدم منتظر بودم بیای هرکاری کردم نمی شد تگ کنم  امشب خواستگاریمه😊

چایی میارم شیرینی ها و شکلات ها رو بریزید وسط 😂😂😂😂🥰🥰

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
سلام دیشب تاپیک زدم منتظر بودم بیای هرکاری کردم نمی شد تگ کنم  امشب خواستگاریمه😊

ای جانم مبارکت باشه و بخیر و خوشی 

من درس میخونم آزمون دارم کم میام اینجا اما یادت بودم 

لباس چی میپوشی😅😂

دغدغه اصلی 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چایی میارم شیرینی ها و شکلات ها رو بریزید وسط 😂😂😂😂🥰🥰

بخدا از استرس دارم میمیرم شب ۲ساعت خوابیدم چشمام پف کردن ساعت ۳هم نوبت آرایشگاه دارم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
ای جانم مبارکت باشه و بخیر و خوشی  من درس میخونم آزمون دارم کم میام اینجا اما یادت بودم  ...

فدات شم ایشالا موفق باشی خیلی برام دعا کردی ایشالا خوشبخت باشی 

از استرس بخدا دارم میمیرم حالت تهوع دارم 

مامانم دوخته برام یه پیرهن بلند لیمویی رو بالا تنه ایناش با دانتل برام کارکرده

شوهر منم میگه  میگه از مهریه متنفرم ولی حاضره نصف اموالش مال من باشه

بگو باشه. حق طلاق و حق حضانت و نصف اموال و همه چی رو محضری بزن به نامم مهریه پیش کش‌ . اگه قبول کنه. والا این قانون ایران همش به نفع مرداس حالیشون نیس. خوب بود عین جاهای دیگه دنیا اختیار همه چی دست زن میشد . 

یه خانم مستقل و قوی 
بگو باشه. حق طلاق و حق حضانت و نصف اموال و همه چی رو محضری بزن به نامم مهریه پیش کش‌ . اگه قبول کنه. ...

دقیقا .... خود من الان دارم از همه حق و حقوقم میگذرم ولی نمیتونم جدا شم طلاق نمیده

شوهر خودم نگفته ولی مردای زیادی دیدم میگن .ولرکن نردارازین حرفا زیاد،میزنن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بگو باشه. حق طلاق و حق حضانت و نصف اموال و همه چی رو محضری بزن به نامم مهریه پیش کش‌ . اگه قبول کنه. ...

حق طلاق رو میگه هر وقت طلاق خواستی با هم حرف می‌زنیم توافقی تموم میکنیم 

حضانت هم توافقی با هم ب نتیجه می‌رسیم کلا تربیتش اینجوریه

فدات شم ایشالا موفق باشی خیلی برام دعا کردی ایشالا خوشبخت باشی  از استرس بخدا دارم میمیرم حالت ...

حالتو خریدارم 

سه سال پیش همین موقع ها بود منم همین حس تورو داشتم 

خدا نگهتون داره واسه هم 😍🌹⁦♥️⁩

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالتو خریدارم  سه سال پیش همین موقع ها بود منم همین حس تورو داشتم  خدا نگهتون داره واسه ...

ممنون عزیزم ایشالا همچنین 

دعا کن برام خوب پیش برا نمیدونم چرا دلم اینجوره