مادر شوهر بیشعور من تا دلت بخواد اذیتم کرد از همه لحاظ هیچ تزادی برام نذاشته بود خدا جای حق بود و نشونش داد حال و روز الانش واقعا دیدن داره من که ۳ ساله باهاش قهرم ولی حدا نشونش داده از پول دوا و دکتر اضافه نمیاد
همسایه بود سرو صدا میکرد بهش گفتم یواش ساعت چهارصبحه هی فحش به من و مامانم داد داشت بهمون حمله میکرد
من خودم سعی میکنم با درو همسایه دعوا نکنم یا اگه میدونم همسایم دور از جون زبون نفهمه چیزی رو گلایه نکنم که بدتر نکنه نا هم یه همسایه اونجوری داشتیم کلی دعوا و اشوب بود دائم تا که از اونجا در اومدیم
من خودم سعی میکنم با درو همسایه دعوا نکنم یا اگه میدونم همسایم دور از جون زبون نفهمه چیزی رو گلایه ن ...
از اینکه یه دختر۱۸ساله به مامانم بی احترامی کردو من عین چعندر وایسادم و ترسیدم از خودم واقعا عصبانیم اونا چهار نفر بودن ما دونفر منم که لال فقط مامانم جواب اونارو میداد
از اینکه یه دختر۱۸ساله به مامانم بی احترامی کردو من عین چعندر وایسادم و ترسیدم از خودم واقعا ع ...
ولش کنبعضیا واقعا وحشی هستن و یک ادم هیچ وقت نمیتونه در مقابل یک حیوون که ابرو و ادب و احترام براش ارزش نداره پیروز بشه خودت رو مثل اونا پایین نکش فوقش زنگ بزن ۱۱۰ بگو همسایمون شب با سر و صدا مزاحمت ایجاد کردن و بخواه که بدون اینکه بگن کی بوده بیاد و تذکر بده